Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin

“TÜM GENÇLERİMİZİ SPOR YAPMAYA ÇAĞIRIYORUZ”

Yılsonu tatilinin başlaması ile birlikte yaz spor okulları açtıklarını belirten Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, ailelerin çocuklarını sporla buluşturmalarını istedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı internet sitesinde başvuru formunun olduğunu hatırlatan Şahin, tüm spor branşlarının mevcut olduğunu söyledi.
Kayıtların il müdürlüğüne yapılması gerektiğini açıklayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Şahin, yaz spor okulları ile ilgili şunları söyledi:
“Yılsonu tatilinin başlaması ile birlikte çocuklarımızı sportif alanlara çekmek ve spor branşları ile tanıştırarak spor yapmaları için gerekli duyuruları yaptık. Bu bağlamda kurumumuza ait internet sitemizde gerekli duyuru ve kayıt yapılması için başvuru formları hazırlandı.”
“TÜM GENÇLERİMİZİ SPOR YAPMAYA ÇAĞIRIYORUZ”
Deneyimli antrenörlerin yaz spor okullarında görev yaptığını ve gerekli tüm imkanların seferber edildiğini kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, “Her yıl olduğu gibi bu yılda yaz tatilinde tüm gençlerimizi spor yapmaya çağıyoruz. İlimizde 05-18 Yaş arası çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik eğitimler arasında bu sene ilk kez açmış olduğumuz Bisiklet, Geleneksel Okçuluk ve Wushu kurslarımızın yanı sıra, Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Engelliler, Futbol, Güreş, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Judo, Kick Boks, Muay Thai, Masa Tenisi, Okçuluk, Pilates, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme branşlarında  ücretsiz olarak açılan İl Spor Merkezlerimize bütün gençlerimizi davet ediyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)