Halil Kurt: “Kırşehir’i yöneten herkesin Kırşehir Belediyespor’un yanında olmaları asli görevleridir”

Kırşehirspor’un Tribün Lideri Halil Kurt, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal’ı makamında ziyaret ederek, yeşil-beyazlı ekibimizin renklerini simgeleyen, merhum bozlakçımız Neşet Ertaş’ın fotoğrafının bulunduğu bir duvar saati hediye etti.
Geçen hafta Ahi Stadı’nda oynanan TFF play-off çeyrek final maçında Kırklarelispor maçını izleyerek Kırşehir Belediyespor’un yanında yer alan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal’ın Kırşehir ve Kırşehir Belediyespor içtin büyük bir şans olduğunu ifade eden Halil Kurt, Seher Ünsal hanım efendiyi makamında ziyaret ederek 1969, Kırşehirspor logolu, Neşet, Ertaş, temalı, duvar saatini hediye etti ve Başkan Ünsal’a teşekkür etti.
Halil Kurt, “Ak Parti’nin çiçeği burnunda başkanı, şehrimizin sağlam karakteri Seher vaktimiz olarak kabul edilen, halkımız tarafından sevilen, insanların ilham kaynağı, gülen, yüzümüz, yüreği, pırlanta, kalbi elmas, duruşu, mücevher, sözün özü; yaşayan hazinemiz, medeniyetin var olduğu, toplumuna güç, katan gururumuz, kentimizin, meselelerimize, dokunuş sağlayan garip Kırşehirspor'umuzu sahipsiz bırakmayan, protokol bölümünde yerini alarak Ahi Stadyumu’nda aşkımızın maçlarını saygı değer Vali Babamız, İbrahim Akın, Belediye Başkanımız, yine saygı değer Selahattin Ekicioğlu, beyimizle birlikte, kaçırmaksızın takip ederek TFF 1, Lig play-off yolunda şampiyon olacağımıza candan, yürekten inandığını göstermiştir. Kırşehir'imizin has kızı, yeşil-beyazlı davamıza sahip çıkmış ve herkesi de takımımıza destek olmaya çağırmıştır. Desteğinizi Kırşehirspor'dan esirgemeyin diyerek adeta bizleri mest ederek kalplerimize gönüllerimize taht kuran ablamız Seher Başkanımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyor, hayırlı huzurlu bereketli sağlıklı mutluluk dolu ömürler temenni ediyor, teşekkürlerimizi borç biliyoruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal da, Kırşehirspor’un Tribün Lideri Halil Kurt’a yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ederek, “Kırşehir Belediyespor hepimizin takımıdır. Onun her zamanında yanında olmak, destek vermek hepimizin boynunun borcudur. Bu sezon başarıdan başarıya koşan takımımızın TFF 1. Lig yolunda başarıyla ilerlemesinden büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah yarı finalde Sakaryaspor’u da eler finale yükseliriz. Tabi finalde de kazanıp TFF 1. Ligi’ne yükselmek en büyük temennimiz” dedi.
Halil Kurt’un Kırşehirspor’a verdiği katkı ve destekleri de takdirle karşıladığını da belirten Başkan Seher Ünsal, yaptığı nezaket ziyareti ve sunduğu Neşet Ertaş’ı fotoğrafının da bulunduğu saati en güzel yere asacağını sözlerine ekledi. 
Bu arada Kırşehir Belediyespor’un son yıllarda elde ettiği başarılarda ve şampiyonluklarda emeği ve katkısı geçen herkesi kutlayan Halil Kurt, ziyaretin ardından gazetemize yaptığı açıklamada “Sporda siyaset olmaz. Biz taraftarlar olarak dün kulübümüzü yönetenlerin yanındaydık, bugün de olanların yanındayız. Kırşehir Belediyespor hiçbir partinin, ya da kişi ve kuruluşların arka bahçesi olmamıştır, olamaz da. Bugün Kırşehir’de görev yapan atanmış yöneticilerimizin de, seçilmiş yöneticilerimizin de takımımıza her zaman destek vermeleri asli görevleridir. TFF 1. Lig yolunda ilerleyen Kırşehir Belediyesporumuza herkesin maddi ve manevi desteğini esirgememesi, destek vermesi gerekiyor. İnşallah Ahiler, evliyalar, erenler, ozanlar diyarı şirin Kırşehirimiz daha üst liglere yükselecek ve Kırşehirimizin adını daha güzel duyuracaktır. Biz inanıyor, herkesin de inanmasını istiyoruz. AK Parti İl Başkanımız beher Ünsal hanımefendiyi de bundan sonraki her maçta, her sorunumuzda hem takımımızın, hem de biz taraftarların yanında olacağına yürekten inanıyoruz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)