Kırşehir Belediyespor'un Tribün Lideri Halil Kurt 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla şehrimizde bulunan yazılı ve görsel basın kuruluşlarını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Gazetemi “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek imtiyaz Sahibi Salih Güner’in şansında tüm çalışanların gazeteciler gününü kutlayan Halil Kurt, günün anısına bir de kalem hediye etti.

Halil Kurt, ziyarette yaptığı kısa açıklamada, “Kırşehir’de bütün zor koşullara göğüs gererek yayın hayatlarını sürdüren yazılı ve görsel basınımızı kutluyorum. Onlar bizim konuşan dilimiz ve sesimizdir.  Halkımızın müşterek sesi olan basınımızın vefakar ve cefakar temsilcilerini tarafsız güncel dürüst habercilik anlayışını yerine getirmek için gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyor ve hepsini kutluyorum.  Yarım asırdır Kırşehir’in sesi, dili ve kulağı olan Kırşehir Çiğdem gazetesinin sahibi Salih Güner de Kırşehir’in her sorunlarına katkı verdiği gibi Kırşehir Belediyespor’umuza ve biz taraftarlara her zaman sahip çıkmış ve destek vermiştir. Gerçekleri yazmak, gündeme taşımak uğruna gazetecileri büyüklerimize birer özel kalem vererek, bizleri unutmamalarını diliyorum. Basının demokratik hak ve özgürlükler çerçevesinde ifa ettiği hizmet zorlukları nedeniyle her türlü takdirlerimizi hak etmektedir. Bu bağlamda basın yayın organları içerisinde görevlerini sürdüren sahibinden, muhabirine, sayfa editöründen yazarlarına, hatta gazeteleri basan matbaada çalışan tüm gazetecilerimizi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, hayatlarında sağlıklı, başarılı, bereketli, huzurlu ve mutluluk dolu ömürler diliyoruz” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)