Kırşehir Belediyespor Başkanı Çağatay Han Torun:

“TRANSFERE EN KISA SÜREDE BAŞLAYACAĞIZ”

Torun: “Bütün ekonomik koşullara göğüs gererek Kırşehir Belediyespor için bedenlerini taşın altına koyan Kırşehir sevdalısı insanları çeşitli bahanelerde yıpratmak yerine herkes destek vermesi gerekiyor”

TFF 2. Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Çağatay Han Torun, iç ve dış transfer çalışmalarına en kısa sürede başlayacaklarını açıkladı.

Geçen hafta Mustafa Bulut ile Basın Sözcüsü Battal Çelik’in istifa ederek kulüpten ayrılmasının  ardından Kırşehir Belediyespor yönetimi kurulu bir araya gelerek As Başkan Çağatay Han Torun'u yeni başkanlığa getirmişti.

Yeşil-beyazlı ekibimizde yaşanan bayrak değişiminin ardından kolları sıvayan Başkan Çağatay Han Torun, bu hafta yapacakları ilk toplantı ile hem teknik kadroyu, hem de oyuncu transferlerine başlayacaklarını açıkladı.

Ekonomik sıkıntılardan dolayı tüm takımların küçüldüğü bir ortamdan geçerken, gemiyi terk etmeyerek bedenini taşın altına koyan Kırşehir sevdalısı insanları çeşitli bahanelerle yıpratmak yerine herkesin destek olması gerektiğini belirten Başkan Çağatay Han Torun yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

“Bilindiği üzere biri kulüp başkanı olmak üzere iki yönetim kurulu üyemizin belediyeden gelecek destekleri az bularak istifasının ardından kulübümüz yeni bir yapılanmaya gitmek durumunda kalmıştır. Bu bağlamda şehrimizin tek profesyonel futbol takımı olan Kırşehir Belediyespor’u daha iyi yerlere getirmek adına, her şeyi Kırşehir Belediyesinden beklemeyecek, kurumun zaten kısıtlı şartlarda yapabildikleri desteğin azına çoğuna bakmadan, zor günlerde bu takıma sahip çıkacak insanların hala var olduğunu gösteren bir anlayışla şehrimizin tanınan ve güvenilen iş insanları ile birlikte kulübümüze omuz vermeye karar verdik.

“İsimleri kısa bir süre sonra açıklanacak tüm yönetim kurulu üyelerimizle beraber de başarılı olabilmek adına imkanlarımız ve gerçeklerimiz dahilinde elimizden gelen her şeyi yapacağımızın bilinmesini isteriz.  Bu hafta içi yapacağımız ilk toplantı ile hızlı bir şekilde hem teknik kadro hem de oyuncu transferlerimize başlayacağız ve bunları sizlerle paylaşacağız. Halkımızdan tek ricamız tüm takımlarının küçüldüğü, maliyetlerin inanılmaz yükseldiği mevcut ekonomik koşullarda gemiyi terk etmek yerine bedenlerini taşın altına koyan Kırşehir sevdalısı insanları çeşitli bahanelerde yıpratmak, onlarda kusur aramak yerine aldıkları sorumluluk için onlara destek olmalarıdır. Başarı ne şartlarda olursa olsun takıma ve takım için fedakârlık eden insanlara sahip çıkılması ile gelecektir. Bizlere inanın ve güvenin. Güzel, coşkulu günlere birlikte ulaşmak dileği ile.”

Başkan Çağatay Han Torun, iç ve dış transfer çalışmalarını acele etmeden yapacaklarını da belirterek, “Biz transferi transfer yapmak için yapmayacağız. Takımımıza faydalı olacak isimleri kadromuza katacağız. Mevcut kadromuzdaki futbolcularla görüşeceğiz ve ona göre önce iç transferi yapacağız, ardından da eksik mevkilere gerekli takviyeleri gerçekleştireceğiz. Bunun için acelemiz yok, ince eleyip sık dokuyacağız” diye konuştu.

BAŞKAN EKİCİOĞLU: “HERKES DESTEK VERMELİ”

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da herkesin Kırşehir Belediyespor’un başarısı için etrafında kenetlenmesi gerektiğini belirterek, “Kırşehir Belediyespor'umuzun 2 yıldır başkanlık yapan sayın Mustafa Bulut kardeşimize teşekkür ediyoruz. 2 yıldır bu yükü taşıdı ve görevini yaptı. Bundan sonra bir bayrak yarışı gerekiyordu ve yönetim olarak Kırşehir Belediyespor'a yeni bir başkan seçtiler. Bugüne kadar emek veren diğer yönetim kurulu üyelerine de canı gönülden teşekkür ediyoruz. Çünkü 2. Ligde bölgemizdeki tek takımız. Bu da şehrin, yönetici, futbolcu ve taraftarıyla takımına nasıl sahip çıktığının göstergesi. 3 yıldır da 2. Lige tutunan, play-off ve üst sıralara oynayan bir takım olduk. Yurt içinde ve yurt dışında Kırşehir Belediyespor sevdalılarının emeklerine teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışıydı. Bundan sonra yönetimde As Başkan olarak görev yapan Çağatay Torun kardeşimiz Başkan olarak devam edecek. Bu sorumluluğu üzerine alan Kırşehir Belediyesi personellerine, iş adamlarına, Esnaf Odalarına, Ticaret ve Sanayi Odası’na, Ticaret Borsası’ndaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni bir başlangıçla yeni hedeflere Kırşehir Belediyespor'u taşıyacaklarına inanıyorum ve önceki yeni kurulumuza ve başkanımıza tekrar emekleri için teşekkür ederek görevi üstlenen yönetim kurulumuz ve yeni başkanımıza başarılar diliyorum. Malum ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntılar herkesi olumsuz yönde etkiliyor. Tüm kulüpler maddi yönden büyük çıkmaz içinde. Sporda başarı için mutlaka maddi sorun olmaması gerekiyor. Kırşehir’de herkes karınca kararınca bu takıma sahip çıkar, yönetimin yanında olursa başarının artacağına inanıyoruz. İnşallah yeni başkanımız ve yeni yönetim başarı için her şeyi yapacaktır. Taraftarlarımızın da bu yönetime sahip çıkıp, destek vermesi gerekiyor” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)