Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, taraftarlara çağrıda bulundu:

“Toparlanıp, adım adım zirveye yeniden ulaşacağız” 

Son haftalarda içeride ve dışarıda aldığı üzücü sonuçlarla puan cetvelinde 7’nci sıraya inen ve zirveden adım adım uzaklaşan Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, taraftarlara biraz sağduyulu olmaları çağrısında bulundu. 
Taraftarlık, profesyonel futbolculuk ve yöneticilik de alınan başarısız sonuçtan sonra gemileri kimsenin yakıp ta mücadeleyi bırakmayacaklarını belirten As Başkan Çağatay Han Torun, “İstenmeyen ve üzücü sonuçlardan bütün taraftarlarımız gibi bizlerde üzüntülüyüz. Bu demek değil ki mücadeleyi bırakacağız. Tam tersine mücadeleyi sonuna kadar varız ve kısa sürede takımımızdaki bu düşüşü tersine çevireceğimiz inancındayız” diye konuştu.
TFF 2. Lig. Beyaz Grup’ta takımların güç dengesinin eşit olması nedeniyle her takımın herkesi yendiğini ifade eden Çağatay Han Torun, 2-1 sonuçlanan Pendikspor yenilgisini gazetemize yaptığı açıklamada “Takımımızın son üç haftada kaybettiği 8 puan elbette hepimizi üzdü. Oynadığımız üç maçın ikisi deplasmanda, birisi kendi sahamızda idi. Deplasmanda Ispartaspor beraberliğinin ardından sahamızda Akhisarspor’a 1-0, İstanbul deplasmanında da lider Pendikspor’a 2-1 yenildik ve bu kaybettiğimiz puanlar sonucu puan cetvelinde hiç te hak etmediğimiz bir yere indik. Eğer sahamızdaki Akhisarspor maçını şanssız şekilde yenilmemiş olsaydık ve İstanbul’da 1-0 öne geçtiğimiz Pendikspor’u yenmiş olsaydık, bugün zirvede biz vardık. Ama işte futbolda böyle istenmeyen üzücü sonuçlar alınabiliyor. Ama biz önümüze bakıp, en kısa sürede toparlanıp, adım adım zirveye yeniden ulaşacağız” dedi.
Yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarını sağduyulu bir şekilde takımlarına sahip çıkmaya davet eden Kırşehir Belediyespor As Başkanı Çağatay Han Torun, açıklamasının devamında şunları kaydetti:
“Elbette hiç bir taraftar, hiç bir teknik adam, hiçbir futbolcu ya da yönetici tuttuğu takımın aldığını yenilgiden mutlu olmaz. Ancak taraftarlık, profesyonel futbolculuk ve yöneticilik de alınan başarısız sonuçtan sonra gemileri yakıp ta mücadeleyi bırakmaz. Bugün takım düşecekmiş gibi kıyametleri koparanlar bir zahmet geçen sezon ki tablomuza baksınlar.  Geçen yıl play-off yarı final oynayan takımımız 10’ncu haftada kaçıncı imiş, kaç puan toplamış. Elbette üzüntüleri anlıyorum, belki sizden çok daha fazla biz üzülüyoruz. Ancak bizler hedefe inanmış bir takım olarak inandığımız hedefe ulaşmak için tüm mücadelemizi veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Elbette bu düşüşü tersine çevireceğiz. Ancak bunun için takımıza destek veren herkesin de sağduyulu ve iyi niyetli yaklaşmasına ihtiyacımız var. Bu kulüp tüm yöneticilerden, teknik adamlardan ve futbolculardan da büyüktür.  Bunu biz biliyoruz, herkes de bilmelidir. Geçen yıl yine bu hafta bu durumda olan takımımız üst ligin kapısından döndü ise bu yılda aynı durumda olan takımımız yine hedefine yürüyecektir. Bu sebeple gönlü takımına çapraz atmayan tüm taraftarlarımızı sağduyulu bir şekilde takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Hedefe giden bu yolda kuyu kazan değil, omuz verenler olun. Bizler gerektiğinde gerekeni yapacak cesaret ve olgunluğa sahip yöneticileriz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah yarın Uşakspor’a eli boş göndererek çıkışa geçeceğimiz inancındayız. Bütün taraftarlarımızı bu önemli maçta centilmence destek vermeye davet ediyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)