Yeşil-beyazlılara 4 bin lira, Teknik Direktör Taner Öcal’a bir maç ceza verildi

TFF Disiplin Kurulu’ndan Kırşehir Belediyespor’a ceza

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 21.01.2019 tarihindeki 28 sayılı toplantısında Kırşehir Belediyespor’a çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 4 bin lira ceza verdi.
2. Lig, Kırmızı Grup’ta zirve hesapları yapan ve maddi sıkıntı içinde bulunan Kırşehir Belediyespor Kulübünün, 17.11.2019 tarihinde oynanan KIRŞEHİR Belediye Spor-Uşakspor A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 4.000.-TL Para cezası ile cezalandıran Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu aynı müsabakada Kırşehir Belediye Spor Kulübü teknik sorumlusu Taner Öcal'ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 3.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 21.01.2019 tarihli toplantısında yine Kırşehir Belediyespor’la aynı grupta mücadele eden GMG Kastamonuspor, Birevim Elazığspor, Bayburt Özel İdarespor kulüperine de ceza verildi.
GMG Kastamonuspor -Van Spor Futbol Kulübü müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı GMG Kastamonuspor’a 4.000-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Birevim Elazığspor-Sivas Belediyespor müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 8.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. (HABER: SALİH GÜNER)