Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı Ünal Kaya:
“TFF 1. Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz”

Dünya Kırşehirliler Dernek Başkanı ve Kırşehirspor Eski Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Kaya, Kırşehir Belediyespor’un Pendikspor maçını kaybetse de TFF 1. Lig’e yükseleceği inancında olduklarını açıkladı.
Pendikspor maçını yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Mustafa Bulut ile birlikte izleyen Ünal Kaya, kaybettikleri için üzgün olduklarını, ama asla TFF hedefinden uzaklaşmadıklarını ifade etti. 
Yeşil-beyazlı ekibimizin Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ve yönetim kurulu üyelerin şahsında tüm takımı kutlayan ve kalan 4 maçta yeşil-beyazlı ekibimize başarılar dilen Ünal Kaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bugün yaşadığımız şehir olan Pendik ilçemizde misafir ettiğimiz Şehrimizin Takımı, Gönüllerin Elçisi, Neşet Ertaş'ın Gönüldağı Türküsü Kırşehir Belediyesporumuzun değerli Başkanı Sayın Mustafa Bulut ve Yönetici arkadaşlarıma, Teknik Direktörümüz Ercüment Hocama teknik ekibine, Bozkırın Yiğitleri Futbolcu kardeşlerime, Duayen Doktorumuz Gündüz Yücesan abime, Kırşehirsporumuzun Vefakar Amigosu Neşet Ertaş Taraftar Grubu Başkanı Halil Kurt kardeşime, Kırşehirsporumuzun konaklamasında emeği geçen ve takımımızı her daim yalnız bırakmayan ve bugün destekleyen hemşehrilerim büyüklerim Refik Yücesan, Hüseyin Köksal, Arda Altıparmak, Ozan Hikmet Yılmaz,  Ahmet Seyrek, Hakan Yurteri, Erzincanlı Ferhat Yıldırım, Bekir Güleç ve adını sayamadığım değerli hemsehrilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum. Misafirperverliğinden dolayı Pendikspor Kulüp Başkanımıza ve yönetici dostlarıma, Emniyet Teşkilatımıza ayrıca teşekkür ederim.
“Kırşehir Belediyesporumuz maalesef bugün 2-1 yenilerek talihsiz olarak 3 puan kaybımız olmuştur. Fakat inancımız tamdır hedef TFF 1. Lig diyoruz. Büyüklü küçüklü, şehirli köylü bu şehrin Takımı Kırşehir Belediyespor'a sahip çıkarak destek olmalarını rica ediyorum. Bu şehir bizim, bu takım bizim az kaldı sabırla hedefimize inşallah yarada alsak ulaşacağız, inanmak başarmanın yarısıdır.3-4 gün ara ile üst üste maçlara çıkıyoruz ister istemez her maçı elinizde olmayan imkansızlıklarla şansızlıklarla kaybedebiliyoruz da ancak biz inandık play-off oynayıp hedefimize emin adımlarla ulaşacağız.
“Bu şehir senin, bu takım senin. İnandık başaracağız. Herkese inat layık olduğumuz yere ulaşacağız Allah yar ve yardımcınız olsun Bozkırın Yiğitleri. Her Kırşehirliden daha Kırşehirliyiz diyen herkese selamlar olsun. Diyemeyen takımının yanında olmayanlara da güle güle diyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)