Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut,
iddiaları yalanladı, Tarık Yurttaş Hoca’ya sahip çıktı

Teknik Direktör arayışı sürüyor

Hafta sonu MKE Ankaragücü’nden ayrılan Mustafa Dalcı ile anlaşan, ancak 24 saat geçmeden anlaşamadıklarını kulübün resmi hesabından duyuran TFF 2.Lig ekiplerinden Kırşehir Belediyespor’da Teknik Direktör konusunda arayışlar devam ederken, yeşil-beyazlı ekibimizin Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, sosyal medyada ve basında çıkan Tarık Yurttaş Kırşehir’e geliyor” şeklindeki haberleri asılsız olarak değerlendirdi.
Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulda Mustafa Bulut’un başkanlığa seçilmesinin ardından Kırşehir Belediyespor Kulübü transfer çalışmalarına teknik direktör tespiti ile başlamış ve Mustafa Balcı ile her konuda anlaşma sağlandığını sosyal medyadan duyurmuştu. Ancak bu anlaşma bir gün bile geçmeden imza aşamasına gelmeden sona erdirildi.
Yeşil-beyazlılar bu gelişmelerin ardından takımın başına getirmek istediği teknik direktör arayışlarını sürdürürken, spor camiasına yönetimin Tarık Yurttaş’a görüştüğü şeklindeki haberleri yayılmaya başladı.
Bunun üzerine Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, kulübün sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Tarık Yurttaş’la ilgili iddiaları yalanladı ve Yurttaş’a sahip çıktı.
Başkan Bulut, takımın başına getirmek istedikleri teknik direktör arayışlarının devam ettiğine dikkat çekerek yaptığı yazılı açıklamada şunla
“Futbol kamuoyunun malumu üzere, Kırşehir Belediyespor yönetimini devraldığımız andan itibaren şehrimizin ve kulübümüzün dokusuna, vizyonuna ve misyonuna uygun bir teknik adam arayışımız ve bu paralelde zirveyi hedefleyen bir takım kurma çalışmalarımız son sürat devam etmektedir. Bu zorlu süreçte sizlere daha önce de deklare ve taahhüt etmemize rağmen sosyal sitelerde çokça spekülatif haberler çıktığını ve en acısı taraftarlarınızın bu haberlere itibar ettiğini üzülerek takip etmekteyiz. Maalesef Sayın Tarık Yurttaş kulübümüz ile birlikte bu haberlere malzeme edilmiştir. Sayın Tarık Yurttaş bu şehre ve kulübe hizmet etmiş, kulübümüzün zor zamanlarında gemisine kaptanlık etmiş bir teknik adamdır, bu sebeple kendisine geçmiş hizmetlerinden ötürü sadece teşekkür edebiliriz. Lakin belirtmek isteriz ki kulübümüz ve sayın hocamız arasında herhangi bir anlaşmaya varılmamıştır. Tarık Hoca'ya teknik adamlık kariyerinde başarılar diler, geçmişteki hizmetlerinden dolayı tekrar tekrar teşekkür ederiz. Bizler yarından tezi yok bugüne kadar yaptığımız gibi teknik adam arayışlarımızı sürdürüp, icap eden her alternatifi değerlendirmeye devam edeceğiz. Attığımız her adımı kamuoyu ile paylaşacağımızı tekrardan hatırlatır bu konuda bizlere güvenmenizi ve bilgi kirliliğine yol açacak, tarafımızca açıklanmayan hiçbir habere itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Saygılarımla...” (HABER: SALİH GÜNER)