Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Cumartesi günü oynanacağını açıkladığı maçı Ahilik Haftası kutlamaları nedeniyle Pazar gününe aldı

TEK HEDEF GALİBİYET

Son iki maçında 4 puan çıkararak zirve hedefini sürdüren Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi seyircisi önünde Elaziz Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Ahi Stadı’ndaki mücadele saat 15.30’da başlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu daha önce Cumartesi günü oynanacağını açıkladığı maçı Kırşehir Belediyespor Kulübü’nün talebi ve Ahilik Haftası kutlamaları nedeniyle Pazar gününe aldı. Bu karar taraftarlar arasında memnuniyetle karşılandı.
TFF 3.Lig 2.grubu deplasmanda Orduspor ile başlayan ve 0-0’lık eşitlikle haftayı 1 puanla kapatan yeşil-beyazlılar, ardından 2’nci hafta konuk ettiği Adıyamanspor’u 1-0 geriden gelerek 5-1 gibi farklı bir skorla kazanıp ligdeki ilk galibiyetini alıp puanını 4’e çıkarmıştı.
4 puanla İstanbul’un yolunu tutan Kırşehir Belediyespor, güçlü rakibi Sultanbeyli Belediyespor’la da tıpkı Orduspor maçında olduğu gibi 0-0 berabere kalarak 3.hafta sonunda puanını 5 yapıp 4’ncü sırada yer aldı.
Pazar günü sahasında konuk edeceği Elaziz Belediyespor ise lige kendi sahasında Antalya ekibi Kemerspor’a karşı aldığı 2-0’lık yenilgiyle başlarken, 2’nci hafta deplasmanda karşılaştığı Alibeyköyspor’la da 0-0 berabere kalarak ilk puanını aldı.
Doğu Anadolu ekibi geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Erokspor’la da 1-1 berabere kalarak topladığı 2 puanla 16’ncı sırada yer alıyor.
Kendi sahasında galibiyet serisine devam etmek isteyen Kırşehir Belediyespor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Elaziz Belediyespor’da başka bir şey düşünmüyor. 3 maçta 5 puan toplayarak ligde iyi bir konumda bulunan yeşil-beyazlılar, Doğu temsilcisi Adıyamanspor maçının ardından bir diğer Doğu ekibi Elaziz Belediyespor’u da eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Yeşil-beyazlı futbolcular, Pazar maçı için dün Güneykent’te yaptığı taktik maçla devam etti.
Kırşehir Belediyespor, hafta sonu seyircisi önünde karşılaşacağı Elaziz Belediyespor sınavı için sıkı hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlı takımda hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.
Ligde 3. Hafta sonunda topladığı 5 puanla 5.sırada yer alan Elaziz Belediyespor’u, farklı biten Adıyamanspor maçındaki iyi futbolla gelen 3 puandan sonra geçen hafta elinden kaçırdığı Sultanbeyli Belediyespor maçına oranla bu haftaki Elaziz Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya galibiyet gözüyle bakıyor.
Dün saat 15.00’te Ahi Stadı’nda Elaziz Belediyesphor maçının provasını yapan futbolcuların son durumları, Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’i memnun etti. Takım içindeki rekabetin üst seviyeye çıkması antrenör Teknik Direktör Selahaddin Dinçel tatlı bir telaşa sürükledi. Elaziz Belediyespor karşısına çıkaracağı kadro konusunda belli bir ışık beliren Dinçel, futbolcuların son durumlarına göre kadroya son şeklini verecek.
Yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, bütün taraftarları Pazar günkü maça davet etti.
Deplasmanda oynanan ve 0-0 biten Sultanbeyli Belediyespor karşısında aldıkları 1 puanın zirve yarışında önemli olduğuna dikkati çeken Selahaddin Dinçel, “Sultanbeyli Belediyespor’la zorlu bir karşılaşma yaptık. Yani bir hafta da üç maç oynadığımız için futbolcularımızın yorgun olduğunu gözlemledik. Bu yorgunluk nedeniyle futbolcularımızın performansında bir düşüş gözlemledik. Buna rağmen, güçlü rakibimiz karşısında iyi futbol ve mücadele verdiğimizi söyleyebiliriz. Girdiğimiz pozisyonlarda son vuruşu iyi yapabilseydik, kazanabilirdik. Ama şampiyonluk için yola çıkan ve güçlü bir kadro kuran Sultanbeylispor karşısında alınan bir puan da iyidir. İnşallah bu hafta Elaziz Belediyespor’u kendi saha ve seyircimiz önünde yenerek taraftarlarımıza güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz. İnşallah Pazar günü taraftarlarımıza güzel bir futbolla üç puan hediye edeceğiz” dedi.
5 puanla 4’üncü sırada yer alan Kırşehir Belediyespor ile 2 puanla 16’ncı sırada yer alan Elaziz Belediyespor arasındaki mücadele Pazar günü saat 15.30’da Ahi Stadı’nda oynanacak.
16 Eylül 2018 Pazar günü oynanan 9 maçın sonuçları şu şekilde: Sultanbeyli BLD. Spor-Kırşehir BLD. Spor: 0-0, Elaziz Belediyespor-Erokspor: 1-1, Yeni Orduspor-Kızılcabölükspor: 3-1, Van BŞ. Belediyespor-Alibeyköyspor: 2-1, Adıyamanspor- Yeni Altındağ BLD. Spor: 1-1
Düzcespor-Pazarspor: 1-0, Bergama BLD. Spor-Ofspor: 3-1, Karşıyaka-Kemerspor: 3-1, Çatalcaspor-Osmaniyespor 2-0.
TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadeleye 4’üncü haftada oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edilecek.
5 puanla 4’üncü sırada bulunan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Cumartesi günü Ahi Stadı’nda 2 puanla 16’ncı sırada bulunan Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak.
Lider Orduspor ise deplasmanda Osmaniyespor’la karşı karşıya gelecek.
Haftanın diğer maçlarında ise Pazarspor-Bergamaspor, Altındağ Belediyespor-Sultanbeyli Belediyespor, Ofspor-ÇatalcasporAlibeyköyspor-Karşıya, Kemerspor-Düzcespor, Erokspor-Van B.Şehir Belediyespor, Kızılcabölükspor-Adıyamanspor karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)

Kırşehir Belediyespor’u
zor maç maçlar bekliyor

TFF 3. Lig, 2. Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor, İstanbul’da Sultanbeyli Belediyespor’la karşılaştıktan sonra hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde Elaziz Belediyespor’la mücadele edecek.
Yeşil-beyazlılar Pazar günü Ahi Stadı’nda karşılaşacağı Elaziz Belediyespor maçının hemen ardından Çarşamba günü bu kez Ziraat Türkiye Kupası’nda Birinci Lig ekiplerinden Altayspor’la karşı karşıya gelecek. Kırşehir Belediyesor dört gün sonra bu kez Van deplasmanına giderek Pazar günü Van büyükşehir Belediyespor’la oynayacak.
Yeşil-beyazlıların Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek olmaları nedeniyle haftada iki kez maç yapmak zorunda kaldıklarını belirterek, “Bu süreci çok zor geçireceğiz. Bir haftada iki maç yapacağız. Tek tesellimiz Türkiye Kupası’nda deplasman yerine evimizde oynamak. İnşallah bu süreçte ciddi bir sıkıntı ve puan kaybı yaşamayız. Yoğun maç trafiğinde Kırşehir’i en iyi şekilde temsil etmekten başka bir düşüncemiz yok” diye konuştu.
Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleştikleri Altayspor’un Birinci Lig’in güçlü ekiplerinden biri olduğunu ve bu yıl ki hedeflerinin Süper Lig olduğunu belirten Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, şöyle konuştu:
“Ziraat Türkiye Kupası’nda gelecek hafta kendi sahamızda ağırlayacağımız Altayspor Türkiye’nin en eski ve köklü kulüplerinden birisi. Son yıllarda başarılarıyla bilinen ve bu sezon Süper Lig’e yükselme hedefinde olan bir takım. Böyle güçlü bir takımla kendi saha ve seyircimiz önünde karşılaşacağız. Tabi bizim hedefimiz Altay’ı da eleyerek bir üst tura yükselip, Süper Lig’ten bir takımla karşı karşıya gelmek. Bunun için de çok iyi çalışarak, taraftarlarımızın da desteğiyle kendi saha ve seyircimiz önünde tur atlamak. Bunu başarmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız.”
Teknik direktör Selahaddin Dinçel, 3. Lig, 2. Grup’ta zirve yarışından kapmadan bu yoğun maç trafiğini başarıyla geçmekten başka bir düşünceleri bulunmadığını da belirterek, “Bugünlerde yoğun bir maç trafiğimiz var. Geçen hafta önce Cumartesi günü sahamızda Adıyamanspor’la ligte, Nevşehir Belediyespor’la da kupada karşı karşıya geldik. Pazar günü de İstanbul’da Sultanbeylispor’la karşılaştık. Yeni bir haftada üç maç oynamaz zorunda kaldık. Hafta sonunda da evimizde Elaziz Belediyespor’la, Çarşamba günü Atay’la oynadıktan sonra hafta sonunda Van deplasmanına gideceğiz. Yani bir haftada üç maçımız var. Bu zorlu süreci kayıpsız geçmekten başka bir düşüncemiz yok” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)

Yeşil-beyazlı ekibimizin başkanı Veli Şahin:
“GALİBİYET İSTİYORUZ”

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Elaziz Belediyespor’u ağırlayacak olan Kırşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Vali Şahin, üç puan alarak zirveden kopmamak istediklerini söyledi.
Haftayı İstanbul Sultanbeyli’den aldıkları 1 puanla kapatan Yeşil-beyazlı ekibin taraftarlarını Pazar günü maçta tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini belirten Başkan Vali Şahin, “Geçen hafta zorlu İstanbul deplasmanından aldığımız bir puanla döndük. Tabi bu maçta galibiyet istiyorduk, ama olmadı. Pazar günü kendi sahamız ve taraftarımızın önünde oynayacağımız Elaziz Belediyespor’u güzel bir futbol ve sonuçla yenip üç puan almaktan başka bir düşüncemiz yok. Ben takımıma inanıyor ve güveniyorum. Onların istek ve arzusu ile bunu başaracağız. Moral ve motivasyona ihtiyacımız var. Herkesin bu takıma güvenmesi ve sahip çıkması gerekiyor. Futbol destek ve başarıyla oluyor. Kırşehir’de halkımız başarı istiyorsa destek vermeli. Taraftar maçlarda takımını desteklemeli, sivil toplum kuruluşları, odalar da güçleri oranında destek vermeli. Esnafımız, tüccarımız ve sanayicilerimiz de takımımıza katkı sunmalı ki başarı hep birlikte gelsin. Yoksa sadece uzaktan sevmeyle olmuyor, olmaz da. Her şeye rağmen, Pazar günü üç puan alarak zirveden kopmamak istiyoruz. Ben bir kez daha söylüyorum kurduğum takımımız bizleri ve Kırşehirlileri asla mahcup etmeyecek ve bu ligte başarısıyla hep hedefi olan bir takım olacaktır. Şimdiden bütün taraftarlarımızı Pazar günü yanımızda görmek istiyoruz” (Haber: Salih GÜNER)