TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı ekibimiz Kırşehir Belediyespor, Pazar günü Ahi Stadı’nda grubunun güçlü ve iddialı ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maç saat 14.00’te başlayacak. 
Ligde Pazarspor, Amedspor ve Bucaspor’u yenip Erzincanspor ile berabere kalıp 2 yenilgi alarak topladığı 10 puanla averajla 6’ncı sırada yer alan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Ligin 8’inci haftasında Pazar günü sahasında ligde oynadığı 6 maçta 8 puan alıp 11’inci sırada yer alan Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek.
Son 2 maçından sadece 1 puan çıkararak zirve yarışının 5 puan gerisinde kalan Kırşehir Belediyespor, Tarsus İdmanyurdu maçıyla tekrar yeni bir galibiyeti serisinin başlatmanın planlarını yaparken Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut, takımına güvendiğini ve mutlaka kazanacaklarına inandığını söyledi.
Bu sezon kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştıkları ve kaybettikleri Zonguldakspor ve 1922 Konyaspor maçlarından gerekli dersleri çıkardıklarını belirten Başkan Bulut, bu konuda teknik heyetin, futbolcuların artık aynı hataları yapmayacaklarını düşündüğüne dikkat çekti.
Bütün taraftarları Pazar günü Ahi Stadı’nda yanlarında görmek istediklerini belirten Başkan Mustafa Bulut, “İnşallah bu zorlu maçı kazanıp haftayı üç puanla kapatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu önemle maçta taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu da  Tarsus İdmanyurdu karşısında galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Yeşil-beyazlı ekibin tüm taraftarlarını Ahi Stadı’nda yanlarında olmaya davet eden Hakkı Hocaoğlu, “Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Başka bir şey düşünmüyoruz. Saha ve seyirci avantajını lehimize çevirmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü ve kalitesini biliyor ve ona göre oyun planımızı hazırlayacağız. Sahamızda zirveye oynayan bir takım oyunu ortaya koyarak bu maçı kazanıp yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliği taşıyor ve zorluk dereceleri oldukça yüksek. Tarsus İdmanyurdu maçı da bunlardan biri. Rakibimiz bizim gibi zirveye oynuyor. Buna karşılık bizim de hedefimiz belli. Her iki takım açısından da son derece önemli olan bu maça iyi hazırlandık. Şimdi işin en önemli kısmı sahada görev vereceğimiz futbolcularımıza düşüyor. Futbolcularımızın hırslı ve coşkulu oyunlarıyla bu zorlu maçta taraftarımızın yüzünü güldüreceğine inanıyoruz. Başarıya giden takımların en önemli unsurları birlik ve beraberlik şemsiyesi altında hareket etmektir. Bunu bizim de başarmamız için hiçbir engel yok. Başarıyı bizim kadar Kırşehir halkının da istediğinden eminiz Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim açımızdan çok büyük bir öneme sahip. Bu yüzden, taraftarlarımızdan tribünleri doldurup sadece ve sadece takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah onlarla birlikte galibiyet sevinci yaşayıp, zirve yarışından uzaklaşmayacağız” diye konuştu.
Bu arada temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu’nda Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçı sonrasında çileden çıktı ve sosyal medya hesabından futbolcularına yönelik hakarete varan sözlerin yer aldığı bir paylaşım yaptı.
Sarı lacivertli futbolcular hakkında hakarete varan sözler sarf eden Başkan Şahin Kırbıyık'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle: "Verdiğim onca paraya inek alsaydım, memleketime sütünü bedava dağıtsaydım, memleketim ihya olurdu. Eşek alsaydım kargo kurardım! Yedikleri-içtikleri haram olsun! Eşek değil, inek değil, bilin bakalım bu ne?"
Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 6 maçta topladığı 8 puanla 11. sırada yer alıyor. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Tarsus, 5 gol atarken kalesinde de 5 gol gördü.
CUMARTESİ 2 MAÇ VAR
Kırşehir Belediyespor’un sahasında konuk edeceği Tarsus İdman Yurdu karşılaşması dışında grupta 7 karşılaşma daha oynanacak. 8’inci haftanın açılış maçı Cumartesi günü oynanacak olan 2 karşılaşmayla başlayacak. 
Ligin 8’inci haftasının açılış maçında topladığı 15 puanla lider durumda bulunan Pendikspor, sahasında Akhisarspor’u konuk edecek. Pendik İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’da başlayacak.
Cumartesi günü oynanacak olan günün ikinci ve son karşılaşmasında ise Ankara Demirspor sahasında 1922 Konyaspor’la karşı karşıya gelecek. TCDD Ankara Demirspor sahasında saat 14.00’da oynanacak.
PAZAR GÜNÜ ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK
Beyaz grupta 8’inci haftanın heyecanı Pazar günü oynanacak 5 karşılaşma devam edilecek.
Kırşehir Belediyespor sahasında Tarsus’u konuk ederken, Kırklarelispor, ligin güçlü ekiplerinden Amedspor ile karşı karşıya gelecek. Kırklareli Atatürk Stadyumunda ki zorlu 90 dakika saat 13.00’da başlayacak.
Geçtiğimiz hafta sahasında lider Pendikspor’a tek golle yenilerek zirveye yaklaşma şansını elinle tepen Ispartaspor, deplasmanda Uşakspor’a konuk olacak.
Haftanın diğer karşılaşmalarında ise Nazilli Belediyespor-Erzincanspor, Karacabey Belediyespor-Zonguldakspor ve Eskişehirspor-Bucaspor karşılaşmaları oynanacak.
Ligin 8’inci haftasında fikstür gereği Şanlıurfaspor ile Pazarspor haftayı maç yapmadan bay olarak geçirecek. (HABER: SALİH GÜNER)