SAHA: Ahi

HAKEMLER: Erdem Mertoğlu***, Metin Yalçın***, İsmail Ertunç***  (Samsun Böl.)

4.HAKEM: Bilal Köseoğlu*** (Samsun Böl.)

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan***, Oğuz Özden***, Sırat Yeşilördek**, Tugay Adamcil*** (Dk.86: Mert Ilıman**), Volkan Kılıç**, Emre Pehlivan** (Dk.60: Savaş Yorulmaz**), Fatih Çıplak**, Hakan Erçelik*** (Dk.86: Nuh Aşkın**), Mehmet Eksik**, Hasan Kaşıkara** Dk.77: Tarık Kurt*), Ozan Karabacak***

YEDEKLER: Ömer Kavurakçı, Ömer Faruk Taş,  Osman Bodur,  , Zıhni Temelci, Erbay Eker,  Mustafa Kibar Çiçek

TEKNİK DİREKTÖR: Mehmet Hakkı Hocaoğlu

TARSUS İDMAN YURDU: Abdulaziz Demircan**, Muharrem Doğan** (Dk.88: Nurullah Kaya*), Uğur Arslan Kuru**, Ferhat Duman** (Dk.67: Artun Akçakın?), Cengiz Ötkün**, Hüseyin Çolak** (Dk.79: Sinan Kurumuş*), Yasin Yener** (Dk.46: Alperen Pak**), Yılmaz Basravi** (Dk.46: Niyazi Batuhan Salman**), Azad Filiz**, Ahmet Furkan Özcan**, Sefa Durmuş**

YEDEKLER: Mert Can Salık, Abdussamet Karnuşçu,Tufan Kelleci, Furkan Küçükkara, Furkan Balaban,

TEKNİK DİREKTÖR: Hüseyin Kalpar

SARI KARTLAR: Dk.40: Fatih Çıplak,Dk.72: Sırat Yeşilördek (Kırşehir Belediyespor) / Dk.53: Alperen Pak, Dk.74: Azad Filiz (Tarsus İdman Yurdu)

GOLLER: Dk.63: Ozan Karabacak, Dk.81:Tugay Adamcil (Kırşehir Belediyespor) /Dk.80: Niyazi Batuhan Salman (Tarsus İdman Yurdu)

(HABER:SALİH GÜNER)

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırşehir Belediyespor, Mersin'in güçlü ekiplerinden ve şampiyon adaylarından Tarsus İdmanyur'du 2-1 yenerek evinde haftalar sonra şanssızlığını kırdı.

Lige flaş transferlerle giren, ancak istediği sonuçları alamayınca Türkiye'nin ünlü teknik adamlarından Hüseyin Kalpar'ı takımın başına getiren Tarsus İdmanyurduspor, Kırşehir'e mutlak üç puan parolasıyla geldi.

İlk yarıda Tarsus İdmanyurdu, Kırşehir Belediyespor'dan daha üstün bir futbol oynarken, ikinci yarıda yeşil-beyazlı ekibimiz dengeyi kurdu ve zaman zaman etkili ataklarla gol aradı.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, 60. Dakikada orta sahadan Emre Pehlivan'ı 60. Dakikada oyundan aldı ve yerine Savaş Yorulmaz'ı aldı.

Savaş'la birlikte orta sahada daha etkili olan yeşil-beyazlı ekibimiz nihayet 63'ncü dakikada Ozan Karabacak'la arzuladığı golü buldu. 80. Dakikada ani gelişen bir atakta şanssız bir golü kalemizde görsek de 1 dakika sonra Tugay'la yeniden öne geçtik ve sahadan 2-1 galip ayrılarak üç puanı hanemize yazdırmayı başardık.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte yeşil-beyazlı ekibimiz futbolcuları, taraftarları ve yöneticileri büyük sevinç yaşadı.

AK Parti Ankara Milletvekili Hacı Turan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz ile Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk'ün de izlediği müsabakaya konuk takım başladı.

Dk: 9: Tarsus İdman Yurdu soldan Muharrem Doğan ile atağa çıktı. Muharrem, pasını soldan bindiren Cengiz Öktem’e çıkardı. Cengiz, soldan ceza alanına girer girmez vuruşunda top yandan az farkla auta çıktı.

Dk.16: Tarsus İdman Yurdu soldan Muharrem Doğan ile atağa çıktı. Muharrem, pasını soldan hareketlenen Cengiz Öktem’e çıkardı. Cengiz, soldan ceza alanına  girip pasını Muharrem’e çıkardı. Muharrem, pasını Ferhat Duman’a çıkardı. Altı pas üzerinden Ferhat’ın sert şutu üstten dışarı çıktı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

Kırşehir Belediyespor, ikinci yarıya daha atak bir futbol sergiledi. 62. dakikada Kırşehir Belediyespor sağdan Savaş Yorulmaz ile atağa çıktı. Savaş, soldan bindiren Hakan Erçelik’i gördü. Hakan, elverişli pozisyonda topu kontrol edemeyince Kırşehir net bir fırsattan yararlanamadı.

GOOOLLL DK.63: Kırşehir Belediyespor sağdan taç atışı kazandı. Taç atışını Sırat Yeşilördek uzun kullandı. Tarsus İdman Yurdu ceza alanında Hasan Kaşıkara’nın indirdiği topla Ozan Karabacak topla buluştu. Ozan, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.

GOL DK.80: Tarsus İdman Yurdu Niyazi Batuhan Salman ile eşitliği sağladı. Kırşehir Belediyespor soldan atağa çıkmak isterken savunma topu kaptırdı. Araya giren Cengiz Öktem topla indi. Cengiz, soldan bindiren Niyazi Batuhan Salman’ı gördü. Niyazi Batuhan topu ağlara göndererek maçta eşitliği sağladı:1-1.

GOOOLLL DK.81: Kırşehir Belediyespor soldan Hakan Erçelik ile atağa çıktı. Hakan soldan inip, sağdan bindiren Tugay Adamcil’i gördü. Tugay, topu boş kaleye göndererek takımını 2-1 önde geçirdi.

Dk.90: Tarsus İdman Yurdu soldan Alperen Pak ile atağa çıktı.  Alperen’in pasıyla buluşan Sinan Kurumuş ceza alanına girip vuruşunda kaleci Bekir son anda kornere çeldi.

Dk.90+3: Kırşehir Belediyespor soldan Tarık Kurt ile atağa çıktı.  Rakipten kapılan topla atağa çıkan Tarık Kurt soldan ceza alanına girip kaleyi önüne alarak vuruşunda top üstten auta çıktı ve 6 dakikalık uzatmada sonuç değişmeyince Kırşehir Belediyesphor sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak büyük sevinç yaşadı.