Yönetici Çağatay Han Torun: 
“Tarsus maçıyla birlikte galibiyet
 serisi başlatmak istiyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Misli.com 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Yönetim Kurulunda yer alan Çağatay Han Torun, takımın son durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Yarın saat 14.00’te Ahi Stadı’nda oynanacak Tarsus İdmanyurdu maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini belirten Çağatay Han Torun, şunları ifade etti:
“Kongreyle işbaşına gelen biz yöneticiler  bu takımın her zaman başarısı için çalışıyoruz. Yönetimde yer alan arkadaşlarla birlikte tek hedefimiz bu takımı iyi noktalara getirmek. Bizler bu takımın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. Eyüpspor karşılaşmasıyla birlikte bu sezon 4’üncü maçımızı oynadık. Etimesgut Belediyespor maçı öncesinde de takımımızda Koronavirüse yakalanan oyuncu sayımızdaki artıştan dolayı da bu maçı oynamadık ve Federasyon bu karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi. Son 2 maçımızı kazanmış olarak İstanbul’da Eyüpspor ile karşılaştık. Eyüpspor maçı bizler için çok önemliydi. Şöyle önemliydi. Play-Off hedefiyle yola çıkan bir kulüp olarak Eyüpspor’da Play-Off yolundaki en ciddi rakiplerimizden biriydi. Kadro ve bütçe anlamında Eyüpspor bizden bir gömlek üstündü. Fakat oynanan oyunla bu üstünlüğünü elinden aldık ve başa baş giden bir karşılaşmada son 10 dakikasına girildiğinde penaltıdan yediğimiz golle sahadan 2-1’lik skorla mağlup olarak döndük. Tabiki  böylesine zorlu bir maçtan puanla dönmek ileriki maçlar aşısında umut verdi. Futbolda olan şeyler. Bizler bu takıma inanıyoruz. Bu takımın 2 maçtaki mağlubiyeti de telafi edecek güce ve kadroya sahiptir. Her geçen gün daha hazır hale geliyoruz. Gücümüz kuvvetimiz yerine oturuyor. Bu Koronavirüsten dolayı 2 karşılaşmamızı maalesef eksik kadroyla oynamak zorunda kaldık. Bu Koronavisten dolayı da hocamız kafasındaki kadroyu maalesef oturtturamadı. Eksiklerimizi yavaş yavaş tamamladık. Şuan için çok şükür sakat, cezalı ve eksik oyuncumuz yok. Önümüzde çok çok önemli bir Tarsus İdmanyurdu maçı var. Bizim için çok iyi bir sınav olacak. Kastamonu ve Konyaspor bu ligin vasat ekiplerinden biri olduğu için bu karşılaşmaya büyük bir önem veriyoruz. Tarus bu takımların bir tık üstünde yer alan bir kadroya sahip. Artık Eyüpspor maçını bir kenara bırakıp önümüzdeki Tarsus maçına bakacağız. Zorluk derecesi üst düzey bir karşılaşma oynayacağız. Burada da kendimizi toparlayıp Tarsus İdmanyurdu maçıyla birlikte galibiyet serisi başlatmak istiyoruz.” 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun ve Sağlık Bakanlığının ortak kararı ile bu sezon Türkiye Liglerinde maçların seyircisiz olmasından dolayı yaşadıkları sıkıntıları da dile getiren Kırşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Çağatay Han Toron, “Bir spor organizasyonun baş aktörleri her zaman taraftarlardır. Bu sezon ilk 5 hafta itibariyle onların yokluğunu hem maddi hemde manevi anlamda çok arıyoruz. Bu zor süreçte seyircilerimizin yanımızda olup 12’nci adam vazifesi görevi görmelerini çok istedik. Fakat bu Pandeminden dolayı Türkiye Liglerinde yer alan tüm takımlar şuan için seyircilerinden yoksun olarak çıkıyor. Bizler her zaman önce sağlık diyoruz. Bu sıkıntılı günleri hep birlikte aşarsak, gün gelecek bu boş tribünleri de hep birlikte dolduracağız. Sadece Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına uymaktan başka yapacağımız bir şey yok. Şu günlerde Sağlık anlamında iyi haberler geliyor. Federasyon ve Sağlık kurumu bu hafta içinde toplanıp maçların yüzde 30’unu taraftarlara açma gibi bir girişimleri var. O günü hep birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz. Şuan için kombine satışlarımız da devam ediyor. Bu kombine kartı alan ve takıma maddi konuda yardım eli uzatan taraftarlarımız, maçların yüzde 30’u seyircilere açık olduğu gün ilk olarak onlar faydalanacak. Bu doğrultuda sizlere buraya gelip bizlerin yanında olduğunuz için çok teşekkür ederim” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)