OZAN KARABACAK: TARAFTARIMIZ 

SABREDERSE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAK


“Maçın başından sonuna kadar oyun bizim kontrolümüzdeydi. Gerek savunmada, gerekse hücumda. Şükürler olsun ki ikinci yarıda golleri bularak 3 puanı hanemize yazdırdık. Taraftarımız sabrederse çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. Fiziksel olarak sıkışık fikstürde pek fazla etkilenmiyoruz. Çünkü ilk devrenin ortalarındayız bu tür duruma geçtiğimiz senelerden alışkınız. Bu sıkışık fikstürde de galibiyetler alarak güzel bir hava yakalamak istiyoruz. Ziraat Kupası’nda da ilerleyebildiğimiz kadar ilerlemek istiyoruz.  Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edip, güzel sonuçlar alıp onurlandırmak istiyoruz. Bu maçta aldığımız 3 puan da taraftarımıza armağan olsun. Çünkü bizi her zaman destekliyorlar, onlara teşekkürlerimizi iletiyorum.”
************
SAVAŞ: TALİHSİZLİĞİMİZİ 
KIRDIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ


“İlk yarı oyunu tuttuk arkadaşlarım çok iyi mücadele etti. İkinci yarıda skorları bularak maçı kazanmasını bildik. İçeride ki talihsizlikleri kırdığımızı düşünüyorum. İnşallah bu maçtan sonra da içeride oynadığımız bütün maçlarda galip geleceğiz.  Daha iyi motive olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah sıkıntı yaşamadan, iyi skorlar olarak takımımızı iyi yerlere taşımayı ve taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.”

************

KALECİ BEKİR: İKİNCİ YARIDAKİ 
OYUNUMUZLA KAZANDIK”


“İçeride birkaç maç mağlubiyet aldık bunun için hala üzgünüz taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyorduk olmadı. Ama bu maçla birlikte bu şansızlığı kırdığımızı düşünüyorum inşallah önümüzdeki maçlarda da burada galibiyetler yaşayacağız. Bu maçta galibiyeti taraftarımıza hediye etmek istiyoruz bizi her zaman destekliyorlar. İlk yarı biraz stresliydik açıkçası ama ikinci yarı toparlandık topun kontrolünü elimize aldık ve skoru da bulduk maçı kazandık mutluyuz.”

************

VOLKAN KILIÇ: GÜÇLÜ 
BİR RAKİBİMİZİ YENDİĞİMİZ
İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

“Maçın zorlu geçeceğini hafta başından beri biliyorduk. Çünkü Tarsus'da güçlü bir ekip ve rakibimiz. İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık, skoru üretemedik. Ama ikinci yarıda daha kontrollü ve daha organize şekilde oynayarak, güzel bir galibiyet aldık, bunun için mutluyuz. Bu galibiyeti Kırşehir Belediyespor taraftarına ve değerli Kırşehir halkına armağan ediyoruz. Hiçbir zaman pes etmedik yılmadık, kazanmak için çalıştık, çalışıyoruz da. Pes etmiş gibi bir hava göründü 1-2 maç mağlup gelince.  Ama biz pes etmedik, etmeyiz her zaman sonuna kadar mücadele edeceğiz. Fiziksel olarak ister istemez insan etkileniyor. Uzun yolculuklar yapıyoruz ama futbolcuyuz bunlara alışkınız. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Bizi her zaman ki gibi yalnız bırakmadılar sağ olsunlar.”  (HABER-FOTOĞRAFLAR: SALİH GÜNER)