Yeşil-beyazlı ekibimizin Basın Sözcüsü Battal Çelik, Tarsus yenilgisinden sonra konuştu:

“Taraftarlarımız emin olsun bu takım Play-Off oynayacak”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 25’inci haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Play-Off yolunda kazanmak zorunda olduğu maçta öne geçmesine rağmen Tarsus İdmanyurdu’na 2-1 yenilmesi yeşil-beyazlı ekibimizde soğuk duş etkisine neden oldu. 
Tarsus İdmanyurdu yenilgisini değerlendiren Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, ilk yarı iyi oynadıkları ve soyunma odasına galip girdikleri maçı mağlup olarak bitirdikleri için üzgün olduklarını söyledi.
Kalan maçlarda en iyi skorları alıp play-off potası içinde yer almak istediklerini belirten Battal Çelik yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
“İkinci Lig Kırmızı Grupta her hafta farklı skorlar alınıp sıralamada her hafta değişiyor. Bu hafta ligdeki en ciddi rakiplerimizden olan Vanspor’un kendi sahasında Karacabey’e yenildiği Turgutluspor’un Serikspor ile berabere kaldığı bir hafta da maalesef Tarsus engeline takıldık. Geçtiğimiz hafta kendi sahamızda Eyüpspor’a mağlup olduğumuz haftanın ardından Tarsus maçını mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Maçın ilk devresinde çok güzel bir futbol ortaya koyan takımımız devreyi 1-0 da önde kapadı. 2’nci yarı baskı yaptığımız bir atakta kontra yememiz sonucu rakip beraberliği yakaladı. Daha sonra demorelize olan takımımız rakibin köşe atışından sonraki karambolden golü buldular. Sonrasında yaptığımız ataklardan sonuç alamayarak rakibe altın değerinde 3 puan bırakmış olduk. Rezil ötesi bir hakemin yönettiği maçta Onur 4’üncü Sarı kartı görmüş olması ile Oğuzhan da hakeme tepkisinden sonra 2’nci sarıdan kırmızı kart gördü ve gelecek hafta oynayacağımız Kırklareli maçında cezalı duruma düştüler. Ercüment hocamızın ve Hakkı hocamızın Covit olması sebebi ile bu maçta bulunamaması takımımızı negatif yönde etkilediğini düşünüyorum. Çok ilginç bir ligde oynuyoruz her takım her takımı yeniyor ve her hafta sürpriz sonuçlar alınıyor. Taraftarlarımız emin olsun bu takım Play-Off oynayacak. 
“Ligde henüz oynanmamış 13 karşılaşma var ve bu karşılaşmaların 6’sı içeride 7’si deplasmanda oynanacak. Kötü olan alt sıralardaki takımlarında neredeyse Play-Off için hırslanacak olması. Tarsus İdmanyurdu maçı öncesinde de demiştim 3 maçın çok kritik olduğunu bu maçlardan birini maalesef kaybettik kalan Kırklareli ve sonrasında Van maçında en az 4 puan almamız şart oldu. Takımımıza her zamankinden daha fazla destek olmalıyız.
Bu hafta çok çok kritik bir maça çıkacağız. Ligin en az göl yiyen iki takımının karşılaşması olacak bu maçı mutlak surette kazanmalıyız. Bu kazanma isteği oyuncularımızda asla motivasyon düşüklüğüne neden olmamalı. Sonuç ne olursa olsun bu takım bu şehrin ve dolayısı ile iyi günde kötü günde takımı her daim destekleyen bu taraftarların takımı.
Ben takımımıza inanıyor ve güveniyorum sizde güvenin inşallah bu oyuncular bizlerin güvenini asla boşa çıkartmayacaklardır. Kalan maçlarda en iyi skorları alıp Play-Off potası içinde yer almayı istiyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)