Başkan Mustafa Bulut: “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve her zaman sizlerin yanında olacağız”

TARAFTARLARDAN TAKIMIMIZIN ETRAFINDA KENETLENME SÖZÜ!..

Toplantıyı organize eden Teknik Direktör Karaca: “Zor ve sıkıntılı süreçte en büyük desteği siz büyük Kırşehirspor taraflarımızda görmek istiyoruz”

Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un cefakar taraftarları önceki gün Güneykent tesisinde yönetim ve teknik heyet ile bir araya geldi. Akşam yemekli düzenlenen toplantıya katılan yeşil-beyazlı ekibimizin taraftarları tek çatı altında birleşerek bu takımın başarısı için her türlü desteğe hazır olacaklarını belirtti.

KARACA: “TARAFTARLARIMIZI HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca’nın organize ettiği toplantıda yeşil-beyazlı ekibin taraflarına hitaben konuşma yapan tecrübeli teknik adam, “Arkadaşlar öncelikle bu davet üzerine buraya gelen tüm taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Herkesin bildiği gibi ülke olarak ta oldukça sıkıntılı ve zor bir süreç geçiriyoruz. Bu zor ve sıkıntılı süreçte en büyük desteği siz büyük Kırşehirspor taraflarımızda görmek istiyoruz. Bir kulübün en büyük destekçisi taraftarlardır. Bu konuda sizler her zaman bizim yanımızda olmanızı ve bizlere destek vermenizi istiyorum. Tabi ki geçmişte kırgınlıklar küskünlükler olmuştur. Buraya bende dahil olmak üzere yep yeni bir sayfa açmak adına toplanış bulunuyoruz. Bir başarı olacaksa bunu gelin hep birlikte yapalım. Siz olmadan bizler her zaman sahaya eksik çıkıyoruz. Bu bir ekip işidir. Bizler maalesef, bu sezon kendi evimizde oynadığımız maçlarda sizlerin desteğini açıkçası göremedik. Gittiğimiz deplasman maçlarında rakip takımın taraftarları inanılmaz derece baskı kurup maçı kazanmak adına her türlü desteklerini takımlarına veriyor. Nasıl ki buraya davetimiz üzerine geldiyseniz, sizleri ve ekibinizi de maçlarda görmek istiyoruz. İnşallah sonu bizim açımızdan biten bir sezon geçiririz” ifadelerini kullandı.

Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca’nın konuşmalarının ardından söz hakkı alan Kulüp Başkanı Mustafa Bulut ise geçmişte yönetim olarak hatalarının olduğunu ve buraya yönetim-taraftar anlamında yeni bir sayfa açmak için toplandıklarını belirtti.

BAŞKAN BULUT: “TARAFTARLARIMIZ BU TAKIMIN ÜSTÜNDE”

Başkan Bulut yaptığı açıklamada, “Buraya gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. Geçmişte biz yönetim kurulu olarak sizlerin yanınızda olamadık. Tabi ki zor bir dönemeçten geçiyoruz ve bir çok taraftarlarımızda bunu anlayışla karşıladı. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve her zaman sizlerin yanında olacağız. Taraftarlarımız bu takımın üstünde kişilerdir. Herkes bu takımdan bir gün gidecek fakat kalıcı olan her daim taraftarlardır. O yüzden geçmişe bir sünger çekip buraya geldiğiniz için sizlere tekrar teşekkür ederim. Bizler geçtiğimiz sezon 1’inci Ligin kapısından dönen takım olarak bu sezonda hedeflerimizden şaşmadık ve aynı hedefle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortada bir başarı olacaksa gelin bunu hep birlikte yapalım” açıklamasında bulundu.

ÇELİK: “SİZLER OLMADAN BU İŞ OLMAZ”

Kırşehir Belediyespor’un Basın Sözcüsü Battal Çelik, taraftarlara övgü dolu sözler yağdırdı.

Geçmişte elde edilen üst üste şampiyonlukta taraftarların baş rol oynadığını belirten Battal Çelik, “Bir takımın en büyük destekçisi hiç şüphesiz taraftarlardır. Buraya gelerek büyüklüğünüzü bir kez daha gösterdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Ortada bir başarı olduğunda tüm spor kamuoyu bu başarıyı her zaman sizlere armağan ediyor. Bugünde bu takım başarılı olsa ilk söyleyeceğimiz kelime taraftarlar olacaktır. Kısaca bu iş sizlerin desteği olmadan asla olmaz. Tüm destekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, taraftarların artık kendilerine çeki düzen vermesi gerektiğini ve sadece takımlarına destek vermelerini istedi.

Halil Kurt yaptığı açıklamada, “Kırşehirspor taraftarları her şeyin üstünde kişilerdir. Maalesef gücümüzü bir olup hissettiremedik. Bugün burada toplanan arkadaşlardan tek bir isteğim var, dedikoduyu o bunu demiş bu onu demiş laflarını bir kenara bırakıp sadece takımlarını desteklesin. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama tribüne gelen herkese saygı duymak zorunda. Bu duygu ve düşüncelerimle başta bu toplantıyı organize eden Hakan hocamıza çok teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.

Kırşehirspor’un Diriliş40 Taraftar Grubu Başkanı Bekir Adıgüzel söz hakkı alarak, geçmişte yaşanan her şeyi bir kenara bıraktıklarını ve bundan sonra sizleri yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Adıgüzel yaptığı açıklamada, “Buraya bizleri davet eden sayın hocamız Hakan Karaca’ya çok teşekkür ederim. Yıllardır yönetim kurulunun yapamadığı bu birlikteliği Hakan hocamız tek başına yaptı. Biz taraftarlar olarak yönetimden hiçbir zaman şunu istiyoruz demedik. Sadece genç arkadaşlarımızın yanında olsunlar ve onlara futbolculara verdiği değerin aynısını vermelerini istiyoruz. Hakan hocamızın dediği gibi artık biz taraftarlarda bundan sonra takımımızın yanında olacağız ve 12’nci adam vazifesini kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

         Toplantının birlik ve beraberlik içinde noktalanması yeşil-beyazlı ekibimizin yönetimini teknik heyetini ve taraftarlarını mutlu ettiği görüldü. (HABER: SALİH GÜNER)