Türkiye Futbol Federasyonu 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliğispor’a 1-0 yenilerek elenmesi yeşil-beyazlı ekibe gönül verenleri üzdü.
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda Salı günü deplasmanda oldukça kötü bir performans sergileyerek yedek ağırlıklı Gençlerbirliği'ne 1-0'lık skorla yenilip elenen Kırşehir Belediyespor'un bir tek gol pozisyonuna giremeden veda etmesi yeşil-beyazlı, taraftarlar arasında öfkeye neden oldu.
Yedek ağırlıklı bir takım karşısında tek bir gol pozisyonuna giremeyen Kırşehir Belediyespor’un taraftarları sosyal medya hesaplarından Teknik Direktör Gürsel Kılıç olmak üzere futbolculara ateş püskürdüler...
Yapılan yorumda; "Kimse kandırmasın kendini, bugün aynı gurupta olan Turgutluspor galip geldi. Aynı grupta mücadele ettiğimiz Sakaryaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü eleme turunda 1'inci Lig ekiplerinden Adanaspor'a deplasmanda normal süresi 1-1, uzatmalarda 2-2'lik eşitlikle biten maçta güçlü rakibe penaltı atışları sonucunda 4-3'lük skorla mağlup olarak kupadan elendi. 3.Ligdeki Erokspor, Selahattin Dinçel'in yönettiği takım maçı önde götürüyor ve babalar gibi top oynuyor. Kırşehir Belediyespor ise Gençlerbirliği’ne karşı hem kötü bir futbol oynuyor, hem de bir gol pozisyonuna bile giremiyor. Televizyon kanalında takımımızı izlerken oynanan futbolu kabul edemiyoruz. Biz bu futbol ve mücadele ile bu grupta kümede kalabilirsek şükretmemiz lazım. Yönetim, teknik heyet ve futbolcuları uyarmalı ve gereken cezaları vermeli. Artık herkes gibi bizler de sahada canla başla mücadele eden bir takım izlemek istiyoruz. Teknik heyet ve futbolcular artık kendilerine gelsinler ve giydikleri formanın hakkını versinler. Ligte de kötü oynuyor ve istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Teknik heyet artık yeşil-beyazlı formanın hakkını verecek futbolculara imkân vermeli. İnşallah bu hafta sonunda evimizde Bodrumspor’u yener de bugüne kadar alınan kötü sonuçları unuturuz” dediler.
BODRUMSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Ziraat Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliğispor’a 1-0 yenilerek veda eden Kırşehir Belediyespor, 29 kasım Pazar günü kendi sahasında oynayacağı Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.
TFF. Lig, kırmızı Grup’ta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla alt sıralardan kurtularak 11. Sıraya kadar yükselen Bodrum-spor ile Ahi Stadı’nda oynayacak.
12 puanlı rakibini evinde yenerek eli boş göndermek isteyen Kırşehir Belediyespor, Kupa’da elendikten sonra tüm gücünü lige verecek. Yeşil-beyazlılar, hafta sonunda karşılaşacakları zorlu Bodrumspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Gürses Kılıç yönetiminde sürdürüyor. Yeşil-beyazlı ekibimizin hocası Gürses Kılıç, futbolcularının kupada kaybettikleri maçı unutup lige dönmelerini isterken, zaman zaman uyarılarda bulunuyor. 
Kırşehir Belediyespor, Pazar günü saat 13.00’te Ahi Stadı’nda Bodrumspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar bu önemli maç öncesi bugün Ahi Stadı’nda bir çift kale maçı yaptıktan sonra Güneykent Tesisleri’n-de kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.                       (Haber: SALİH GÜNER)