Kırşehir Belediyesporlu taraftarların sabrı taştı. Takım içinde yaşanan sıkıntıların Nazilli Belediyespor maçı öncesi gün yüzünü çıktı. Kırşehir Belediyespor kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Nazilli Belediyespor maçının ardından stadyum dışında taraftarlar hem yönetime hem futbolculara büyük tepki gösterdi.

Nazilli Belediyespor karşılaşmasından 1 gün önce futbolcuların idmana çıkmaması üzerine Teknik Direktör Hakan Karaca gururuna yediremeyip şehri terk ederken, taraftarlar bu olaya büyük tepki göstermişti.

1-1 sona eren Nazilli Belediyespor maçının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında Stadı terk etmeyen taraftarlar; "Biz bunları hak etmiyoruz. Bizler çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını maç bileti olarak alıp, ailemizden fedakârlık yaparak maça geliyoruz. Futbolcular bu işten para kazanıyor. Bizler ise sevgimizden ve zamanımızdan fedakârlık ediyoruz. Kesinlikle bu büyük taraftar yaşananları hak etmiyor. Biran önce bu yönetim istifa etsin, bu ruhsuz futbolcularda şehri terk edip gitsinler. Burası kimsenin babasının çiftliği değil. Bu şehrin gerçek sahibi bizleriz. Herkes ayağını denk alsın..." diyerek sitemlerini dile getirdiler.

Haftalardır içeride ve dışarıda aldığı kötü sonuçlara sabrettiklerini, ancak yönetimin bu kadar sabırlı olmasını bir türlü anlayamadıklarını belirten taraftar grupları, “Bu takımdan artık ümidimizi kestik. Yönetim de bunu beceremediğine göre zamlan geçmeden en kısa sürede istifa etmeli. Yeni yönetim işbaşına gelerek yeni baştan bir takım kurmalı. Yoksa bu takımdan hiçbir şey olmaz” dediler. (HABER: Salih GÜNER)