KIRŞEHİR Belediyespor’un aktif taraftar gruplarından 40Şehirliler taraftar grubu lideri Hakan Dağıstan sosyal medya hesabı Facebook’tan açıklamalar yaparak, Kırşehir Belediyespor-Bartınspor maçının centilmenlik içinde geçmesini istediler.
Bartınspor taraftarlarını da Ahi Stadı’na davet eden Dağıstan yaptığı açıklamada "Sevgili Bartınspor taraftarı. Bilindiği gibi bu hafta her iki takımın acısından çok önemli bir maç var kazanan takım lider olacak. Maça bunun bilinci ile çıkacağız. Fakat her ne kadar maçın önemi büyük olsa da sizlerle olan dostluğumuz hiçbir zaman bitmeyecek. Sizleri Ahi Şehri olan Kırşehir'e davet ediyorum. Kota ve taraftar sınırlaması yok. Bartın'dan, Kırşehir'imize ne kadar taraftar gelirseniz başımızın üstünde yeri vardır. Sizleri bu şehirde en iyi şeklide ağırlamak bizlerin boynunun borcudur. Gelin hep birlikte el ele kol kola maça girelim. Dostluğumuz herkes görsün. Eğer Kırşehir'e Pazar günü erken gelirseniz hep birlikte kahvaltı yapıp Neşet Ertaş'ı mezarı basında ziyaret edelim. Sizleri bekliyoruz. İnşallah kazanan dostluk olur. Bu Bartinspor'a yapacağım centilmenlik bundan sonra Çubukspor, Ereğli Belediyespor, Bolu Yeniçağaspor, Çankırıspor, Devrek Belediyespor taraftarları içinde geçerli. Artık kim gelirse gelsin centilmence olacağız. Bizler Ahi şehriyiz" dedi.
Taraftarlardan gelen yoğun talep üzerine kale arkası tribününün açılması için Kulüp Başkanı Veli Şahin’e çağrıda bulunan Hakan Dağıstan “Bilindiği üzere hafta sonu oynayacağımız Bartınspor maçına şehrimizde her kesimden yoğun bir talep bulunmakta ve şehirde şu anki gündem her yerde hafta sonu oynanacak Bartınspor maçıdır. Yetkililerimizden ve bir şehrin, bir takımın kaderini değiştirmeye inanmış olan Başkanımız Veli Şahin'den kale arkası tribününün sağ tarafının taraftarlarımıza açılmasını talep ediyoruz. Aksi takdirde son 5 yılın en önemli maçında en az 2-3 bin kişi dışarıda kalır” dedi. (HABER: SALİH GÜNER)