Türkiye Futbol Federasyonu 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’u geçtiğimiz yıl devre arasına kadar çalıştıran tecrübeli teknik adam Taner Öcal, Başkent ekiplerinden Hacettepe ile anlaştı.
Başkent'in 2.Ligdeki temsilcilerinden Hacettepe'de görev değişikliği yapıldı. Avni Okumuş'la yollar ayrılırken göreve Taner Öcal getirildi. Önceki gün resmi sözleşmeye imza atan tecrübeli teknik direktör Taner Öcal imza töreninden sonra yaptığı açıklamada; "Hacettepe ile sözleşme imzaladık. Ekibimle birlikte yeni bir yola çıktık. Umarım her şey yolunda gider. Değerli Kulübümüzün hedeflerini yerine getirmek için buradayız. Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.  
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz yıl Kırşehir Belediyespor’u devre arasına kadar çalıştıran Taner Öcal, ilk yarıda 30 puan toplamıştı.
Teknik Direktörü Taner Öcal’ın Yardımcılıklarını; Şener Akay ve Fatih Arıcı yapacak. Kaleci Antrenörü olarak Emrah Özkan, Atletik Performans Antrenörü Yücel Ömür Ejder, Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Mehmet Semih Şahin ve Maç performans ve Analiz Antrenörü Alper Tunga Sökmen görev yapacak.
TANER ÖCAL KİMDİR?
Hacettepe ile önceki gün anlaşan Taner Öcal, 26 Mart 1962 yılında Mardin’de dünyaya geldi. Teknik Direktörlük kariyerine 1996 yılında Kızılcahaman Belediyespor’da başlayan başarılı çalıştırıcı daha sonra 5 yıl boyunca Hacatepespor ile anlaştı.  Başkent temsilcisiyle 5 yıl boyunca çeşitli kategorilerde teknik adamlık görevi yapan Taner Öcal, ardından Kahramanmaraşspor, Etimesgut Belediyespor (2 Yıl), Diyarbekirspor, Hacattepe, Düzcespor Karademir Karabükspor, Kırşehir Belediyespor ve son olarak Nevşehir Belediyespor’da görev yaptı. (Haber: Salih GÜNER)