Kırşehir FKS Yönetim Kurulu: “Takıma kuruş katkısı olmadığı halde durumdan vaziyet çıkarıp ona buna kusur bulan ve hadsiz söylemlerde bulunan, aklınca hesap sormaya çalışan kişilere hadlerini bilmeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz”

TAKIMIMIZIN ADI KIRŞEHİR FUTBOL VE SPOR KULÜBÜ TESCİLLENDİ…

Yeşil-beyazlı ekibimizin yönetim kurulundan eleştirilere sert tepki: “Fitne çukurunda karın ağrısı ile fırsat bekleyen kişilere asla boyun bükmeyecek ve dikkate almayacağız”

TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir FKS Kulübü Yönetim Kurulu bütün maddi ve manevi imkanlarını kullanarak yeni sezona güçlü ve güzel bir başlangıç yapmak isterken, bazı kişilerin kulüp başkanı ve yöneticilerini konulara vakıf olmadan, kulübün içinde bulunduğu maddi durumu bilmeden haksız ve mesnetsiz eleştirilerde bulunması kulüp yöneticilerinin tepkilerine neden oldu.

Fitne çukurunda karın ağrısı ile fırsat bekleyen kişilere asla boyun bükmeyeceklerini ve kesinlikle dikkate almayacaklarını belirten yeşil-beyazlı ekibimiz Yönetim Kurulu kulübün ismi ve logosu üzerinde yapılan eleştirilere de yanıt verdi.

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda Kırşehir Belediyespor ismini Kırşehir Futbol Kulübü yaptıklarını, ancak şirket kuramadıkları için Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu ise mutlaka “spor” ibaresinin konmasını istemesi nedeniyle yeşil-beyazlı kulübün isminin “Kırşehir Futbol ve Spor Kulübü tescillendiğini açıklayan Yönetim Kurulu konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği üzere yapılan son genel kurulla beraber kulübümüz isim değişikliğine gitmiş, yeni ismi Kırşehir Futbol Kulübü olarak lanse edilmişti. Ancak yürürlüğe giren yeni Spor Kanunu çerçevesinde henüz şirket olmamış takımların isimlerinde spor kelimesinin geçmesi ve bu kelimenin ismin sonuna eklenmesi zorunluluğu olduğu tarafımıza bildirilmiştir. Kırşehir Spor Kulübü talebimiz daha önce bu isimde kurulan ve kayyum da olan bir takım olduğu için, yine 1969 ismi de mevcut olduğu için ancak rakamın yeri değişmesi halinde yani Kırşehir 1969 Spor olursa bunun da tekrar genel kurul ile olabileceği söylendiği için uygun görülmemiştir.

“İsimleri bu kanunda önce alan ya da şirketleşmeye giden kulüplerde A. Ş. ifadesi farklılık yaratacağı için sorun yaşamamaktadır. Kulübümüzü yasal miladı olan 2024 yılına kadar şirketleşmesini tamamlayacaktır. Bu bağlamda kulübümüzün yeni adı Kırşehir Futbol ve Spor Kulübü olarak tescili istenmiştir. Ancak Kırşehir FK olarak anılmaya devam edecektir. Her ne kadar geçmişe manevi bağımız devam etse de bugün Kırşehir FK olarak anılan takımımız 2017 yılında ismi Kırşehir Belediyespor olarak güncellenen Köy Hizmetleri Spor'dur. Eskiden kurulan ve kayyuma giden, yüzlerce iş insanımızı icralarda mağdur eden ve spordan soğutan ve kapatılan futbol kulüpleri ile kanunen uzaktan yakından alakası yoktur ve bizi profesyonel liglerde üzerinde bir bir emek ve çaba ile şehrimizi temsil eden yegane kulüptür.

Bu bağlamda takıma kuruş katkısı olmadığı halde durumdan vaziyet çıkarıp ona buna kusur bulan ve hadsiz söylemlerde bulunan, aklınca hesap sormaya çalışan kişilere hadlerini bilmeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz. Ona buna kusur bulup açık arayana kadar kulübe faydamız olur mu diye çareler aramaları gerektiğini düşünüyoruz. Ama sizin derdinizin bu olmadığını, bu takımın başarısızlığı için pusuda bekleyen hainler olduğunuzu biliyoruz. Bu takım yeni çıkan kanuna göre tüm borçları üstüne alan, elini taşın altına sıkan 7 kişinin yönetiminde. Bu kişiler takıma maddi ya da manevi katkısı olmayan kimseye hesap vermek zorunda olmadığı gibi, neyi nasıl yakacağını da bu tür insanlara danışacak değil.

“Biz maddi anlamda gücü yetmezse bir manevi desteğini bir an olsun esirgemeyen, verdiğimiz emeğe saygı duyan, takdir eden ve kalbi bu takımın iyiliği için atan herkesle birlikte yol yürüyeceğiz. Onların samimi sevgileri üzerine hesap vereceksek onlara da vereceğiz. Ama fitne çukurunda karın ağrısı ile fırsat bekleyen kişilere asla boyun bükmeyecek dikkate almayacağız. Daha güzel günlere gerçek taraftarlar ile erişmek dileği ile…” (HABER: CUMHUR ASLAN)