Vali Akın Kırşehir Belediyespor’lu futbolcularla bir araya geldi

TAKIMIMIZDAN VALİ AKIN’A GALİBİYET SÖZÜ!..

Vali İbrahim Akın, düzenlenen moral yemeğinde Kırşehir Belediyesporlu futbolcularla bir araya geldi.
Vali Akın’ın yemeğine Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ferhat Kuran, Kulüp Başkanı Veli Şahin, Kırşehir Belediyespor futbolcuları ve teknik ekip katıldı.
Vali İbrahim Akın, yapılan yemek duasının ardından futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Kırşehir Belediyesporlu futbolculara sezonun kritik dönemine girdikleri bu süreçte moral yemeği vererek takımı motive etmek istediklerini söyledi.
Kırşehir Belediyespor’un kalan maçları kazanarak sezonu şampiyon tamamlayacağına inandıklarını belirten Vali İbrahim Akın, “3. Ligde grubunda lider durumunda olan takımımıza her türlü desteği vermekteyiz. Bugün de sezonun son haftalarına girerken sizlerle bir arada olmak, moral vermek istedik. Önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Yeni Altındağ Belediyespor ile önemli bir maç oynayacaksınız. Bu maçı ve kalan diğer maçları kazanacağınıza eminiz. Kırşehirli taraftarlarımız da sizleri centilmence desteklemeye devam edecektir. Bu vesileyle, hepinize başarılar diliyor, sezonu şampiyon tamamlayarak bir üst lige çıkacağınıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.
Milletvekili Mustafa Kendirli de konuşmasında, “Bugüne kadar ki azminiz, emekleriniz için lider takımımızın futbolcularına ve teknik kadrosuna teşekkür ediyorum. Şehrimizin takımı inanarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. İnşallah sezonu da şampiyon tamamlayacağız. Bu moral yemeğini veren Sayın Valimize teşekkür ediyorum. Kendisi desteklerini hiç esirgemedi, bundan sonra da destekleri devam edecektir. Bizler de kaynaklar bulma noktasında elimizden geleni yapacağız. Takımımıza başarılar diliyorum.” sözlerine yer verdi.
Kulüp Başkanı Veli Şahin ise, “Sayın Valimizin her zaman yanımızda olması bizlere güç ve moral veriyor. Sayın Valimiz kapısını her çaldığımızda bizi hiçbir zaman boş çevirmedi, maddi ve manevi desteklerini hiç esirgemedi. Her ihtiyacımıza cevap verdiler, sorunlarımızı çözdüler. Grubumuzda şu an lideriz, bize verilen bu desteklerle, birlik ve beraberlikle şampiyon olacağımıza inancımız tam. Sayın Valimize bu yemek programından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yemek programı, Vali Akın’ın futbolcularla sohbet etmesi ve önümüzdeki maçlarda galibiyet sözü alması ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)