Kırşehir FK Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dulkadir:

“Takımımıza sahip çıkılırsa başarı olur”

TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Kırşehir FK Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dulkadir, memleketin tek takımı olan Kırşehir FK’ya herkes gücü oranında katkı vermesi gerektiğini açıkladı.

Kırşehir FK’nın yönetimde bulunan 3-5 kişinin fedakârlığı ile hiçbir başarıya ulayamayacağına dikkat çeken Ramazan Dulkadir, “Türkiye liglerinde Kırşehirimizin adını başarıyla duyuran, herkesin gurur duyduğu bir takımımız var. Kayseri, Konya ve Sivas’ın dışında 2. Lig’te takımı olan kaç il var. Herkes bu takımın kıymetini bilip maddi ve manevi desteğini esirgememeli diye düşünüyorum. Memleketimizin tek takımının Türkiye liglerinde kalıcı ve başarılı olması için başta kulüp başkanımız Çağatay Han Torun başta olmak üzere yönetimde yer alan bizler çaba harcıyoruz, gücümüz yettiğinde katkı sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

Adı Kırşehir FK olsa da Kırşehir’de herkesin Kırşehirspor olarak kabul ettiği bir takımları bulunduğunu belirten yeşil-beyazlı ekibimizin Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Dulkadir, gazetemize yaptığı açıklamada şöyle devam etti:

“Kırşehir Belediyespor olan takımımızın adını siyasetle anılmaması için Kırşehir FK olarak yaptık. Ben bu takımın adının şu veya bu olmasına hiçbir zaman takılmadım. Çünkü o benim gönlümde her zaman Kırşehirspor olmuştur ve öyle de kalacaktır. Ama ne yazık ki Kırşehir Belediyespor hangi siyasi parti yönetiminde ise kulüp yönetiminde olanlar da o partiliymiş gibi algılanıyor. Çok yanmış b.ir kanı bu. Çünkü dün olduğu gibi bugün da kulüpte olan arkadaşlarımızın hepsinin siyasi görüşü farklı ve bu arkadaşlar hiçbir zaman siyasi görüşlerini bu takıma yansıtmadı. Zaten yansıtsaydı bu başarı elde edilmezi. Ama bir takım kişi ve kuruluşun Kırşehir Belediyespor’un adını gerekçe göstererek destek ve katkı sunmadılar. İsim değişikliği ile umarız bu düşüncelerinden kurtulup, maddi ve manevi desteklerini esirgemezler ve katkı sunarlar. Çünkü bu takım herkesin, yani Kırşehir halkının takımı. Hiçbir partinin değil, hiçbir siyasi partiyle de bağlantısı yok. Öyle olursa bu takım daha da başarılı olur diye düşünüyoruz. İnşallah yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaparak herkesin yüzünü güldüreceğimize inanıyoruz. Umarız yeni kurduğumuz takımın Kırşehir halkının göğsünü kabartacaktır. Ben de bu nedenle bana verilen görevi hiçbir kişisel beklenti için değil, memleketimin bir davası olduğu için, Kırşehir’in ve Kırşehirspor’un bir neferi olarak seve seve kabul ettim. Bu inançla bütün il yöneticilerimizi, siyasilerimizi, kurum ve kuruluşlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, taraftarlarımızı Kırşehirspor çatısı ve bayrağı altında tek yumruk olmaya ve takımımıza gönülden katkı ve destek olmaya davet ediyorum.“ (HABER: CUMHUR ASLAN)