Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından il müdürlüğü taşra teşkilatlarında istihdam edilen Sözleşmeli Personellerin Hizmet Sözleşmeleri imza töreni Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin başkanlığında atıldı.
Gençler Türkiye Taekwondo şampiyonasında mücadele eden sporcularımızdan Ramazan Altıntaş ve Ömer Toker milli takım forması ile Turkish Open Uluslararası turnuvasında ter dökecek.
Türkiye Taekwondo Federasyonu'nun 2020 Yılı Faaliyet Programında yer alan Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonası 18-23 Ocak 2020 tarihleri arasında Ankara'da yapıldı.
Sporcumuz Ramazan Altıntaş 19 Ocak 2020 tarihinde Ankara ilinde düzenlenen Gençler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında 68 kilogram kategorisi genç erkeklerde çok güzel mücadele ederek Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
68 kilogramda Türkiye ikincisi olan sporcumuz Ramazan Altıntaş, finale kadar 121 sporcu içerisinden 7 maç yaptı. Finalde çok iyi mücadele etmesine rağmen aldığı darbeler sonunda sakatlanıp, doktor kararı ile final maçından çekilmek zorunda kaldı.
48 kilogramda ki bir diğer sporcumuz Ömer Toker ise Gençler Türkiye Taekwonda şampiyonasında ilk ulusal anlamdaki deneyimi olmasına rağmen 143 kişi içerisinden 6 maça çıkarak Türkiye yedincisi oldu.
Türkiye ikincisi olan sporumuz Ramazan Altıntaş ve Türkiye yedincisi olan sporcumuz Ömer Toker 03 - 05 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul ilinde düzenlenecek olan Turkish Open Uluslararası müsabakalarında Ay Yıldızlı Milli takım forması ile Milli Takımda yer alacak. Sporcularımız şampiyonada hem ülkemizi hem de ilimiz temsil edecek.
Gençler Taekwondo Türkiye şampiyonasında Türkiye ikincisi ve Türkiye yedincisi olan sporcularımız ve Antenörümüz Salim Demir’i tebrik eder, 03-05 Şubat 2020 tarihleri arasında İstanbul da yapılacak olan Turkish Open Uluslararası Taekwondo müsabakalarında başarılar dileriz. (HABER MERKEZİ)