TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir FK, Osmaniyespor'dan stoper Sinan Altınel ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola Trabzon U-21’de başlayan ve sırasında Orduspor U-21, Yalıspor, Akçabaatspor, Yomraspor, Bayburt Özel İdarespor, Sultanbeyli Belediyespor ve Osmaniyespor takımlarında forma giyen Sinan Altınel, 2. Lig’te 16, 3. Lig’te 1567, Türkiye Kupası’nda 10 olmak üzere toplam 182 maçta oynadı.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden temsilcimiz Kırşehir FK ile sözleşme imzalayan Sinan Altınel önceki gün Kırşehir’e geldi ve Kulüp Başkanı Çağatay Han Torun ile Murat Tekdoğan’la her konuda anlaştı.

Osmaniyespor’dan gelen Sinan Altınel defans, stoper mevkiinde oynuyor, 30 yaşında ve Trabzonlu.

Yeşil-beyazlı ekibimizde geçen sezon Kırşehir FK’da forma giyen Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Fatih Çıplak, Volkan Kılıç, Osman Bodur, Nuh Aşkın ve kaleci Bekir Demircan ve son olarak Ozan Karabacak’ın kendi istekleri ile kulüpten ayrılırken,  Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak, Iğdırspor’da forma giyen kaleci Mustafa Güngör, Elazığ Karakoçanspor’da forma giyen sağ bek Fatih Kızılay, Kahta 02 Spor’dan Oğulcan Şahin, Fatsa Belediyespor’dan Enver Yıldız ve Başkent Gözgözler Akademi FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Hacı Mustafa Karabulut ve İnegölspor’dan Ali Kılıç, Başakşehir Futbol Kulübü'nden Abdülkadir Çelik, Buca 1928 Spor’dan Ahmet Sun ve son olarak stoper Sinan Alıntel yeşil-beyazlı ekibimizle sözleşme imzaladığını açıkladı. (HABER: CUMHUR ASLAN)