Umut Haber Kırşehir'in Spor Muhabiri Salih Hançer,
üst üste 2 toplamda da 5'inci kez yılın spor muhabiri seçildi

SPORDA TARTIŞILMAZ TEK İSİM: “SALİH HANÇER”

GEÇTİĞİMİZ yıl UİGAD, bu senede TİGAD adıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler etkililikleri çerçevesinde 9 Ocak Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle “Umut Haber” Kırşehir Muhabiri Salih Hançer 2 yıl üst üste yılın spor muhabiri seçildi.
TFF 2.Ligi’nde mücadele eden Kırşehir Belediyespor’u içeride ve dışarıda oynadığı bütün maçları takip eden Salih Hançer, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen TİGAD Gazeteciler Ödül Gecesinde; "Yılın Spor Muhabiri" oldu.
‘Umut Haber Kırşehir’in Spor Muhabiri Salih Hançer, 9 Ocak Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde farklı dallarda verilen ödül gecesinde ‘Yılın Spor Muhabiri’ oldu. Düzenlenen ödül gecesinde Yılın Spor Muhabiri olan Salih Hançer ödülünü Ahi Evran Üniversitesi Basın Müşaviri Mehmet Özdemir’in elinden aldı.
Üst üste “Yılın Spor Muhabiri” seçilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Salih Hançer, “Ben spor muhabirliğini bir meslekten çok severek yapıyorum. Ben Kırşehir Belediyespor’u ve işimi karşılıksız seviyorum. Ben istiyorum ki Kırşehir Belediyespor daha üst liglerde mücadele ederek Kırşehir’imizin tanıtımına katkı sunsun. Amatör Küme takımlarımız daha fazla olsun Kırşehir spor fabrikası olsun. Geçen sene şampiyon olduk, bu sene de şampiyon olarak bu kez 1.Lige çıkmayı istiyoruz. Her sezon olduğu gibi bu sezon da Kırşehirspor’umuzun kendi sahasında ve deplasmanda oynadığı tüm maçları takip ederek Kırşehir kamuoyuyla paylaştım. Görevimi en iyi şekilde yaptığım inancındayım. Ben Kırşehirspor’u karşılıksız seviyorum. Onun başarısı için elimden gelen katkıyı sunmaya çalışıyorum. 3 sene önce 6. Grup’ta yapılan bir değerlendirme sonucu Yılın Spor Muhabiri seçilmem, benim işimi iyi yaptığımın bir kanıtıdır. Bu benim aldığım 7’nci ödülüm. Ligin ikinci yarısında da Kırşehirspor’un iyi gününde, kötü gününde yanında olacağım. Ben ömrümü Kırşehirspor’a ve spora adadım. Sporun olduğu her yerde olacağım. Ben sadece Kırşehirspor’u değil, bütün spor branşlarındaki müsabakaları da takip ediyorum. Her türlü spor faaliyetinin ve etkinliğinin içindeyim. Burada yaşananları sporseverlere aktarıyorum. Amacım Kırşehir’de bütün spor branşlarında Kırşehir’in adını duyurmaktır. İnşallah sezon sonu şampiyon olarak 1.lige çıkarız ve Kırşehir’deki varlıklı hemşehrilerimiz sahip çıkar ve şampiyon olarak daha üst liglere yükseliriz” diye konuştu.
LİDERLERDEN SALİH HANÇER'E TAM DESTEK...
10 OCAK Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri çerçevesinde Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TIGAD) tarafından üst üste 2'nci kez "Yılın Spor Muhabiri" seçilen Salih Hançer'e liderlerden tam destek.
Kırşehir Belediyespor Futbol takımımızın taraftar gruplarından olan Diriliş40 Taraftar Grubu Başkanı Bekir Adıgüzel ve Neşet Ertaş Taraftar Grubu Amigosu Halil Kurt, Salih Hançer'in ödül gecesinde yanında oldular.
İki lider ödül töreni sonrası Salih Hançer ile günün anısına hatıra resim çekindiler
Yaptığı haberler ve çektiği fotoğraflar ile Kırşehirspor’un marka değerini artıran genç kardeşimiz Salih Hançer’e bundan sonraki spor yaşantısında başarılar dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)