Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine geldiği günden bu güne kadar bir çok alanda gerek sporcular olsun, gerekse sporseverler için çalışmalarına ara vermeksizin devam eden Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin pandemi olmasından dolayı genç sporcularla bir araya gelerek sohbet etti.
Kındam Mahallesi’nde bulunan Kırşehir Spor Salonunu ziyaret eden İl Müdürü Şahin, Salon içerisinde yapımlarını tamamlamış ve sporcuları tarafından aktif olarak kullanılan, Boks Salonu, Satranç Salonu, Bocce Salonu, Atıcılık Salonu, Kondisyon Salonu, Masa Tenisi Salonu ve Dart Salonların da incelemeler bulundu.
Mucur Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünü ziyaret eden Şahin, burada yaptığı ziyarette Mucur Spor Salonu ziyaret etti. Ardından Mucur Spor Salonun arkasında yapımı tamamlanan Mucur Halı Sahasının çevresinde ve içerisinde incelemeler de bulundu.
Mucur Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü sonrasında Mucur Gençlik Merkezi ve Mucur Elvin Buğra Aslan Yurdunu ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında ilçe müdürlerinden yapılan çalışmalar, programlar ve projeler hakkında bilgiler aldı.
İlk olarak spor ilçe müdürlüğümüzü ziyaret eden İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, tesis incelemesinin ardından ilçe müdürü ve personel ile bir araya geldi. Yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgileri alıp Mucur Gençlik Merkezine geçti.
İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, Mucur Gençlik Merkezimizi ziyareti sırasında Gençlik Merkezinde sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyularak devam eden Müzik kursuna misafir oldu.
Kısa bir müzik dinletisinin ardından gençlik merkezimizin kütüphanesinde hafta sonu yapılacak olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına hazırlanan gençlerimizi ziyaret etti.
İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, son olarak ise Mucur Elvin Buğra Aslan Yurdunu ziyaret etti. Yurt müdüründen yeni dönem için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, Mucur ilçe ziyaretlerini tamamladı. (HABER MERKEZİ)