SALON: Kındam Spor Salonu (Kırşehir)

HAKEMLER: Mustafa Koçak, Burak Köksal)

MASA HAKEMİ: Ummuhan De

SPOR LİSESİ: Hilal Ekici, Bengü Taş, Dilara Kılıç, İrem Sude Demir, Büşra Özkaya, Buket Avcı, Ayşe Şevval Namaldı, Rakia Kurt, Ayşe Nur Maraş, Ezel Vural, Gurbet Akyıldız, Sude Nur Aslan, Leyla Tokmak, Sanie Şevval Doğan

BEDEN EĞT. ÖĞRETMENİ: Kemal Ala

SIDDIK DEMİR AND. LİSESİ: Aleyna Aslan, Nuriye Yalçın, Azra Uzun, Döndü Yeğen, Şeyma Mustu, Zeliha Yılmaz, Feyza Dede, Şevval Çimen, Nisa Erdoğan, Rojda Ünal, Ebrar Gümüş, İlayda Yalçınkaya, Nimet Şafak, Cemre Fidan

BEDEN EĞT. ÖĞRETMENİ: Mustafa Öztabur

İLK YARI SKORU: 10-05 (Spor Lisesi)

MAÇ SONUCU: 12-19 (Spor Lisesi)

HABER: SALİH GÜNER

Kırşehir’de düzenlenen Okul Sporları faaliyet raporunda yer alan Liseler arası genç kızlar hentbol il birinciliği maçları sona erdi. Final maçında Spor Lisesi ile Sıddık Demir Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli  ve heyecanlı geçen maçı Spor Lisesi 19-12 kazanarak mutlu sona ulaştı.

Toplam 3 takımın katıldığı Liseler arası genç kızlar Hentbol il birinciliği maçları sona erdi. Turnuvada finale Spor Lisesi ile Sıddık Demir Anadolu Lisesi karşılaştı.

Kındam Spor Salonu’nda oynanan ve Mustafa Koçak ile Burak Köksal’ın yönettiği maçın ilk devresini 5 sayı farkla 10’a 5 Spor Lisesi üstün tamamladı.

Mücadelenin 2’nci yarısı ilk yarıya oranla daha tempolu ve kıran kırana geçti. Sıddık Demir Anadolu Lisesi’nden Nisa ve Nuriye bire bir pozisyonları cömertçe harcarken, Spor Lisesi’nden Büşra ve Hilal ile etkili olurken, maçı da 19-12 kazanarak il şampiyonu oldu.

Kındam Spor Salonunda karşılaşmanın ardından düzenlenen kupa töreninde ilimizi Hentbol branşında temsil edecek olan Spor Lisesi’nde madalyalarını Sırrı Kardeş Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kırşehir Belediyespor Kadın Hentbol takımı antrenörü Mustafa Fidan verirken, ikinci olan Sıddık Demir Anadolu Lisesi’nde ise madalyalarını Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Hentbol antrenörü Gülseren Kılıç verdi.

Madalya töreninin ardından, dereceye giren sporcular, idareciler ve antrenörler günün anısına Kındam Spor Salonunda hatıra fotoğrafı çekindiler.

Kırşehir Spor Lisesi ilk yılında hentbol branşında şampiyon oldu ve daha sonra belirlenecek tarih ve yerde ilimizi gruplarda temsil edecek.