Başkan Mustafa Bulut, taraftarlara seslendi:

“Sosyal medya hesabımızdan yapılmayan hiçbir açıklamaya  itibar etmeyin”

Geçtiğimiz Salı günü yapılan genel kurulda Kırşehir Belediyespor Kulübü başkanlığına seçilen Başkan Mustafa Bulut, bilgi kirliliğine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılmayan hiçbir açıklamaya itibar edilmemesini isteyen Başkan Mustafa Bulut, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Derneği'nin yönetimini devraldığımız andan itibaren 2020-2021 sezonu hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Bu zorlu süreçte Kırşehir Belediyespor'un menfaatlerini korumak ve olası hataların önüne geçebilmek için elimizden geleni yaptığımızı, gerekli hassasiyeti gösterdiğimizi ve Yönetim Kurulu üyeleri olarak var gücümüzle Kırşehir Belediyespor'un başarısı için mücadele ettiğimizi, bundan sonra da mücadele etmeye devam edeceğimizi belirtmeliyiz.
“Kırşehir Belediyespor'un hedeflerine, vizyonuna ve misyonuna uygun bir teknik adam bulmak ve bu minvalde bir ekip kurmak için gerekli görüşmeleri gerçekleştirmeye devam ettiğimizi bunu yaparken de kulübümüzün mevcut durumunu ve bütçemizi göz önünde bulundurduğumuzu bilmenizi isteriz. En kısa zamanda kulübümüzü layık olduğu yerlere getireceğine inandığımız bir ekip oluşturup sizleri mutlu edeceğine inandığımız haberleri kamuoyu ile paylaşacağız.
“Kırşehir Belediyespor'a gönül vermiş, siz değerli taraftarlarımızdan ricamız; resmi sosyal medya organlarımızdan duyurmadığımız, teyite muhtaç, bilgi kirliliğine yol açacak hiçbir duyuma ve habere itibar etmemenizdir.” (HABER: SALİH GÜNER)