Sarı-siyahlı temsilcimiz, Pazar günü sahasında oynayacağı Sorgun Belediyespor karşılaşması öncesi Masterler ile antrenman maçı yaptı

SORGUN MAÇININ 
PROVASI YAPILDI: 5-2

STADYUM: Bağbaşı Çim Saha
HAKEMLER: Mustafa Sarısakal, Yusuf Güven, Mustafa Ay
YABANLISPOR: Halil, Ertuğrul, Melih, Eray, Kürşat, Ömer, Hacı Koray, Ozan, Sefa, Buğra, Alperen
YEDEKLER: Yusuf, Samet, Batuhan, Ömer, Enes, Ali, Erdal, Sadık
ANTRENÖR: Hüseyin Doğan
CACABEY MASTERLER: Hidayet, Ömer, İbrahim, Cengiz, İlyas, Serkan, Murat, Mehmet, Kemal, İsmail
YEDEKLER: Bektaş, Talip, Cafer, Ramazan
ANTRENÖR: Ali İhsan Çelik
GOLLER: Kürşat, Alperen, Ömercan, Sefa, Ozan (Yabanlıspor), Kemal, İlyas (Cacabey Masterler)
(HABER: SALİH GÜNER)

TFF, Bölgesel Amatör Ligi’nde 5’inci Bölge 3’üncü grupta mücadele eden temsilcimiz Yabanlıspor, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Sorgun Belediyespor maçı öncesi, Masterler Ligi’nde mücadele eden Cacabey Masterler ile Bağbaşı tesisinde karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yabanlıspor 5-2 kazandı.
Perşembe günü Bağbaşı Tesisinde oynanan Mustafa Sarısakal, Yusuf Güven ve Mustafa Ay hakem triyosunun yönettiği maça oldukça etkili başlayan Yabanlıspor, mücadelenin ilk yarısını Alperen, Ömercan ve Kürşat’ın golleriyle 3-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda oyun bir o kalede bir bu kalede yaşanırken, Cacabey Masterler’dan İlyas skoru 3-1 yaparken, Ozan ve Sefa skoru 5-1’e getirdi. Mücadelenin son golünü ise Kemal kaydetti.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Yabanlıspor, Sorgun Belediyespor maçının hazırlıkları çerçevesinde Perşembe günü Bağbaşın’da oynanan maçta Cacabey Masterleri 5-2 mağlup etti.
Kırşehir temsilcisi Yabanlıspor, Pazar günü saat 14.00’da oynayacağı Sorgun Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak yarın Sorgun’a gidecek.