Başkan Ekicioğlu, hentbol takımıyla bir araya geldi:
“Sizlerin başarılı olacağına yürekten inanıyorum...”

Kadınlar 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımı hafta sonu İzmir ile oynanan karşılaşma öncesi Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu tarafından Ağalar Konağı’nda bir araya geldi.
Teknik heyet ve idarecilerin bir arada olduğu akşam yemeğinde kısa bir konuşma yapan Başkan Selahattin Ekicioğlu sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağını ifade etti.
Kırşehir Belediyesi’nin futbolda ve hentbolda aldığı başarılarla herkesin dikkatini çektiğini belirten Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak gençlerimizin spor yapmaları için, onları sporu sevdirmek için elimizden gelen çabaları harcıyoruz. Spor kulüplerimizin aldığı başarılar daha çok gençlerimizi bu spor dallarına özendireceğini düşünüyoruz. Sizler Hentbolda iki maç kazandınız, bir maç kaybettiniz. Kaybettiğiniz maçlardan ders çıkarıp, önünüzdeki maçlara bakar ve daha iyi hazırlanırsanız daha başarılı olacağınıza inanıyorum.  Alacağınız güzel sonuçlarla sezon sonunda ligi en iyi noktada bitireceğinize yürükten inanıyor, sizlere başarılar diliyorum, Elbette ki burada sizin başarınız kendinize, başarısızlığınız ise idarecilerinize olacaktır. Şahsım ve arkadaşlarım adına hepinizi yürekten kutluyor, önümüzdeki maçlarda daha başarılı sonuçlarla Kırşehirimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum” dedi.  Kadınlar 1. Lig ekibi Kırşehir Belediyespor Hentbol Takımımız, kendi sahasında aldığı İzmir Gençlikspor’a 23-22 yenilirken, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Bursa ekibi Mudanya Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Maç Cumartesi günü saat 13.00’te başlayacak. Lige Göktürk ve Maltepe'yi yenerek başlayan Hentbol takımımızın Antrenörleri Murat Kılıç ve Mustafa Fidan da hafta sonunda lider Mudanya Belediyespor’la yapacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve en iyi sonucu alarak Kırşehir’e döneceklerine inandığını ifade ettiler. (Haber: SALİH GÜNER)