Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’a yeşil-beyazlı taraftarlardan tam destek.
Açıldığı günden buyana Kırşehir’in uğrak mekanı haline gelen Siyah İnci Cafe sahibi Münevver ve Ayşe Kılıç kardeşler Kırşehir Belediyespor formasını satın alarak, aldığı ürünü giyerek formayla satış yapıyorlar.
Hafta sonunda kendi saha ve seyircisi önünde ikinci yarının ilk maçında Eyüpspor’la karılaşacak Kırşehir Belediyespor’un ikinci yarıya üç puanla başlamasının önemli olduğunu ifade eden Münevver ve Ayşe Kılıç kardeşler gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade ettiler:
“Bizler Kırşehirli olarak ilimizin en büyük takımı olan Kırşehir Bellediyespor’a esnaf olarak sahip çıkmak zorundayız. İşte bugün de Yeşil-beyazlı ekibimizin formasını satın alarak kulübe katkı sağladık. Kırşehir Belediyespor’un başarısıyla gurur duyuyoruz. Kırşehir Belediyespor’u seven kişiler olarak kendi evimizde oynayacağımız müsabakalarda ise tribündeki yerimizi alarak desteğimizi sürdüreceğiz. Herkesin bildiği gibi takımımız yıllardır Amatör Liglerde mücadele ediyordu. Kırşehir’den daha küçük il ve ilçeler profesyonel liglerde boy gösterirken, Kırşehirspor’un ise üst liglerde mücadele edilmemesi bizleri son derece üzmüştü. Son 2 yılda takımımız inanılmaz derecede üst üste başarılar elde ederek bir anda 2.Lige kadar yükseldi. Şimdi ise hedefimiz 1.Lig. Bizler Kırşehir Belediyespor’un 1.Lige çıkacağına yürekten inanıyoruz. Formamızı alarak kulübe katkı sağladığımız için mutluyuz. Şimdi ise Kırşehir Belediyespor’un lisanslı ürününü giyerek gelen müşterilerimizi formalı bir şekilde karşılıyoruz. Bütün Kırşehir esnafı bu takıma sahip çıksın ve yanında olsunlar. Çünkü bir ilin en büyük tanıtım aracı kesinlikle spordur. İnşallah bu sezonda son 2 yılda olduğu gibi aynı başarıyı tekrarlar ve şehri bayram havasına çeviririz. Cumartesi güne ikinci yarının ilk maçında Eyüpspor’u yenerek üç puanla başlarız diye düşünüyoruz. Takımımıza başarılar dilerken, bütün taraftarları da takımımızın etrafında kenetlenip, destek olmaya çağırıyoruz.” (HABER: SALİH GÜNER)