Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 13’üncü haftasında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor ile 3 Aralık Perşembe günü deplasmanda karşılaşacak olan Sivas Belediyespor, Ligin 12’nci haftasında sahasında konuk ettiği Kastamonuspor’u 2-0’lık skorla geçmeyi başardı.
Sivas Belediyespor, 2.Lig Kırmızı Grup’un 12. haftasında kendi sahasında karşılaştığı GMG Kastamonuspor'u 2-0 mağlup etti. 
Muhsin Yazıcıoğlu Stadyumunda oynanan karşılaşmaya hızlı ve tempolu başlayan yeşil-beyazlı ekip Belediyespor, 90 dakika boyunca baskılı futbolunu devam ettirdi.
Maçın 2’nci dakikasında Ali Say ve 89. dakikasında da Fatih Ayık’ın attığı gollerle mücadeleyi 2-0 kazanan Sivas Belediyespor, farklı bir galibiyet elde edeceği maçta yakaladığı birçok gol pozisyonunu da değerlendiremedi. 
Bu sonucun ardından Ligin 12’nci haftasını 3 puan alarak geride bırakan Sivas Belediyespor, 14 puanla haftayı 12’nci sırada tamamladı.
Sivas Belediyespor, Ligin 13’üncü haftasında deplasmanda temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)