Şehrimizin önde gelen başarılı okullarından Sırrı Kardeş Ortaokulu’nun sportif faaliyetleri kapsamında, Beden Eğitimi Öğretmeni Mustafa Fidan ve Murat Kılıç’ın koordinatörlüğünde sınıflar arası futsal (Salon Futbolu) turnuvası başladı.

Sırrı Kardeş Ortaokulu’nun spor salonunda gerçekleştirilen turnuvada, Salı günü oynanan maçlarla futsal turnuvası başladı.

31 Mayıs Salı günü başlayan ve iki hafta boyunca devam edecek olan turnuvada her kademedeki öğrenciler kendi yaş grupları ile eleme usulü maçlar gerçekleştirecek ve müsabakaların bitimiyle birlikte de dereceye giren takımlar için kupa ve madalya töreni düzenlenecek.

Okulun spor salonunda düzenlenen ve öğrencilerin yoğun ilgi göstererek iştirak ettikleri müsabakaların birinci günü, Okul Müdür yardımcısı Turgut Yılmaz tarafından gerçekleştirilen başlama vuruşu ile birlikte start aldı.

Müsabakalara katılan sporculara destek vermek için tribünlere koşan sınıf arkadaşları da coşkuyla müsabakaları izledi.

Düzenlenen turnuva ile ilgili bir değerlendirme yapan Sırrı Kardeş Ortaokulu Müdür yardımcısı Turgut Yılmaz “Bugün Okulumun tüm sınıflarıyla birlikte salon futbolunda bir araya geldik. Herkesin bildiği gibi Okulumuz eğitime büyük önem verdiği gibi sportif anlamda da aynı önemi vermeye devam ediyor. Bugün futsal, yarın ise başka branşlarla öğrencilerle bir araya gelmeyi planlıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah sakatlığın olmadığı güzel bir turnuva geçiririz” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)