Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grupta oynadığı iki maçını da kazanarak maç fazlasıyla lider durumunda bulunan Şanlıurfaspor’un 1 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Karadeniz temsilcisi Zonguldakspor’la karşı karşıya gelecek. Bu önemle maç saat 15.30’da başlayacak.  
KIRŞEHİR’DE HEDEF GALİBİYET
Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Pazar günü Zonguldakspor ile oynayacakları maça çok iyi hazırlandıklarını ve moral olarak çok iyi bir durumda olduklarını ifade ederken, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Haftayı maç oynamadan geçirdiklerini, ancak Zonguldakspor maçına iyi hazırlandıklarını belirten Hocaoğlu “İlk 2 maçımızı kazandık. Çok moralliyiz. Puan cetvelinde iyi durumdayız zorlu ve güçlü bir rakiple oynayacağız. Kazanacağız. Tüm planlarımızı bu doğrultuda yaptık. Başka bir şey düşünmüyoruz. Saha ve seyirci avantajını lehimize çevireceğiz” açıklamasında bulundu. 
Saha ve seyirci avantajına sahip olduklarını ve bunu en iyi şekilde kullanacaklarını kaydeden deneyimli teknik adam, sabırlı bir oyun anlayışı ile galibiyete uzanacaklarına inandığını ifade ederken, “Şu anki moral motivasyonumuz ve maç öncesi hazırlığımız en üst seviyede. Bu maç, tam bir taktik maçı olacak. Sabırlı olacağız, her zaman dilimini hesaplayarak oynayacağız. Taraftarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bu maç bizim açımızdan çok büyük bir öneme sahip. Bu yüzden, taraftarlarımızdan tribünleri doldurup sadece ve sadece takımlarına destek olmalarını istiyoruz. İnşallah onlara galibiyet sevinci yaşatacağız” dedi. 
ZONGULDAKSPOR KÖTÜ 
GİDİŞE DUR TEMEK İSTİYOR
Sezona istediği gibi başlayamayan ve oynadığı maçı da kaybeden Zonguldak Kömürspor kötü gidişe dur demek istiyor.
Zonguldak Kömürspor'da yönetim istifa eden Teknik Direktör Cafer Aydın'dan boşalan göreve yeni Teknik Direktör arayışlarını sürüyor. Diyarbekirspor'dan istifa eden Şenol Demir Zonguldak Kömürspor yönetimi ile bir görüşme yaparak Zonguldak Kömürspor'un yeni teknik direktörü olma konusunda prensip anlaşmasına varıldı.
Zonguldak Kömürspor yönetimi takımın başına yeni bir Teknik Direktör gelene kadar Metin Aydın’ın takımı çalıştıracak. Metin Aydın ise Zonguldak Kömürspor'un zor durumda kalmaması adına Kırşehir Belediyespor maçına takımı hazırlamayı kabul etti. 
Metin Aydın futbolcularla bir konuşma yaptı. Bu süreci hep birlikte gerekli fedakarlıklar yapılacak geçileceği mesajını veren Metin Aydın Kırşehir Belediyespor deplasmanında takımın ilk puan ve ilk galibiyetini alacağına inandığını söyledi.
YEŞİL-BEYAZLILAR 3’TE 3 YAPMA PEŞİNDE
Ligin 8'inci haftasında kendi sahasında 3 maçını kaybeden Kara-deniz ekiplerinden Zonguldakspor'u konuk edecek olan Kırşehir Belediyespor sezona 3-0'lık Pazarspor galibiyeti ile başladı. Yeşil-beyazlı ekibimiz Pazarspor galibiyetinin ardından Ligin 2'nci haftasında sahasın-da ligin güçlü ekiplerinden Amedspor'la karşılaştı ve maçı 1-0'lık skorla kazanarak 2'de 2 yaptı. 
Bu arada Kırşehir Belediye Başkanı ve yeşil-beyazlı ekibimizin Onursal Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Zonguldakspor maçı öncesi Güneykent Tesisleri’ne giderek Kırşehir Belediyespor yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularıyla yemek yedi ve yeşil-beyazlı ekibimize zorlu maçta başarılar dilediler. 
Ligin 3’üncü haftasında Kastamonuspor’un ligden fikstür gereği haklarının bir sonraki sezona kaydırılmasının ardından 3’üncü haftayı maç yapmadan bay olarak geçiren Kırşehir Belediyespor, Ligin 4’üncü haftasında sahasında İlk 3 maçını kaybedip, küme düşme hattında yer alan Karadeniz temsilcisi Zonguldakspor’u konuk edecek.
Hafta boyunca Zonguldakspor maçının hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Belediyespor’da hedef yine 3 puan. Hakkı Hocaoğlu yönetiminde çalışmalarını Güneykent tesisinde sürdüren yeşil-beyazlılar, galibiyete kilitlendi. Kendi seyircisi önünde 2’nci defa çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Amedspor maçında oyununu Zonguldakspor maçında da oynayıp sahadan 3 puan almayı hedefliyor.
Kırşehir Belediyespor ile Zonguldakspor arasındaki zorlu 90 dakika Pazar günü saat 15.30’da Ahi Stadyumunda oynanacak.
Kırşehir Belediyespor’un Zonguldakspor ile oynayacağı karşılaşma dışında Beyaz grupta birbirinden zorlu 7 karşılaşma daha oynanacak. Fikstür gereği Ligin 4’üncü haftasını Nazilli Belediyespor ile Şanlıurfaspor maç yapmadan bay olarak geçiriyor.
Ligin 4’üncü haftasında Ankara Demirspor-Amedspor, Uşakspor-Bucaspor, Pendikspor-1922 Konyaspor, Eskişehirspor-Pazarspor, Karacabey Belediyespor-Kırklarelispor, Ispartaspor-Tarsus İdmanyurdu, Akhisarspor-Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)