Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 32’nci haftasında yarın deplasmanda ligde hiçbir iddiası kalmayan Sivas Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Maç saat 15.00’te Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak. 
Ligde son haftalardaki çıkışı ile adım adım play-off’u garantileyen yeşil-beyazlı temsilcimiz, zorlu Sivas deplasmanında da kazanıp hedefine bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.
Vanspor maçıyla başlayan çıkışına, Pazarspor, Sakaryaspor, Karacabey Belediyespor ve son oynadığı maçta Bodrumspor karşısında sürdüren Kırşehir Belediyespor, Sivas engelini de kayıpsız geçip geçtiğimiz hafta olduğu gibi kazanarak rakiplerinin de kaybetmesiyle hedefine adım adım yaklaşmak istiyor.
Kırşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Battal Çelik, play-off’un güçlü rakiplerinden Bodrumspor deplasmanında yenerek altın değerinde 3 puan aldıklarını, Sivasb’tan da üç puan hedeflediklerini açıkladı.
Hedeflerinin sezon sonunda play-off’a katılıp TFF 1. Lig’e yükselmek olduğunu belirten Basın Sözcüsü Battal Çelik, Bodrumspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Bodrumspor gibi ligin güçlü ekiplerinden birini hem de deplasmanda yenip haftayı üç puanla kapatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki her maçın final havasında geçeceğini biliyor ve bu yolda maçlara en iyi şekilde hazırlanıp çıkacağız. Bizi takip edenler bilecektir ki haftalardır bu takımın play-off oynayacağını söylemiştik. Bize inanıp güvenenler kadar güvenmeyenler de oldu onlarında canları sağ olsun. Biz bu takıma hep güvendik, sonuna kadar da güveneceğiz. Play-off garanti mi? Asla değil maç sahada oynanmadan kazanılmıyor. Bu yüzden her maça final niteliğinde çalışıp hazırlanacağız. Böylece hedefe ulaşacağız. İnşallah sezonun sonunda play-off oynayıp oradan da TFF Birinci Lige çıkarız.
Her şey Kırşehir Belediyespor sevdalıları için. Bize desteklerini esirgemeyen tüm taraftarlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Başta teknik ekibimizi olmak üzere neredeyse 100 dakika sahada yüreklerini ortaya koyan oyuncularımızı yürekten tebrik ediyorum. Önümüzde zorlu bir maçımız daha var. Çarşamba günü Sivas Belediyespor’la deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. İnşallah bu maçı da kayıpsız geçer ve play-off yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ederiz.” 
Geçtiğimiz hafta Bodrumspor karşısında kazanılan 3 puanın ardından birde rakiplerinin kaybetmesiyle çifte mutluluk yaşayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, ligde artık hedefi kalmayan 37 puanla 14’üncü sırada bulunan rakibi karşısında galip gelmek istiyor.
Sivas Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor arasındaki mücadele yarın saat 15.00’da Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinde oynanacak.
Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Ahi Stadyumunda oynanan maçı Kırşehir Belediyespor 1-0’dan gelerek 34 ve 63’üncü dakikalarda Üstün Bilgi, 85’inci dakikada ise İsmail Düzgün’ün golleriyle 3-1’lik skorla kazanmıştı.
Kırşehir Belediyespor ile yarın kendi sahasında karşılaşacak olan Sivas Belediyespor, Kırşehir maçına gelene kadar evinde 15 müsabakaya çıktı. Sivas temsilcisi bu 15 maçın 5’ini kazanırken, 7 kez berabere kalıp 3 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.
Sivas Belediyespor evinde Karabükspor’u 4-1, Turgutluspor’u, Bayburt İl Özel İdarespor’u 4-0, Kastamonuspor’u 2-0, Pazarspor’u 2-0’lık skorlarla mağlup ederken, Serik Belediyespor, Etimesgut Belediyespor’la 0-0, 1922 Konyaspor, Kırklarelispor, Karacabey Belediyespor’la 1-1, Eyüpspor, Sakaryaspor’la 2-2 berabere kaldı. 
Sivas’ın yeşil-beyazlı temsilcisi evindeki yenilgileri ise 2-1’lik skorla Vanspor, Elazığspor, 3-0’lık skorla da Bodrumspor karşısında aldı.
Bu sezon Kırşehir Belediyespor maçına gelene kadar 15 maça çıkan Sivas Belediyespor bu 15 maçta rakiplerini 5 kez eli boş gönderirken, 7 kez sahadan 1 puanla 3 kez de puansız ayrıldı. Oynadığı 15 maçta rakip filelere 25 gol atarken, kalesinde ise 15 gol gördü.
Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, yarın deplasmanda karşılaşacağı Sivas Belediyespor maçı öncesi 15 deplasman maçına çıktı. Yeşil-beyazlı ekibimiz bu 54 maçın 6’sından galip ayrılırken, 5 maç berabere kalıp 4’te yenilgi aldı.
Kırşehir Belediyespor bu 15 maçta Kastamonuspor’u, Kırklarelispor’u, 1922 Konyaspor’u, Bodrumspor’u 1-0, Elazığspor’u 5-3, Vanspor’da 2-1 yenmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekibimiz Karacabey Belediyespor’la 2-2, Mamak FK’yla 1-1, Pazarspor ve Etimesgut Belediyespor’la 0-0, son olarak ta Sakaryaspor’la 1-1 berabere kaldı. Kırşehir Belediyespor deplasman maçlarında Turgutluspor’a 1-0, Eyüpspor ve Serik Belediyespor ve Tarsus İdmanyurduna da 2-1’lik skorlarla mağlup olmaktan kurtulamadı.
Genel olarak bakıldığında bu sezon 15 deplasman maçına çıkan Kırşehir Belediyespor, oynadığı bu 15 maçın 6’sını kazanmayı başardı. 5 maçtan da beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekibimiz 4 maçta da evine boş döndü. Bu oynadığı 15 maçta rakip filelere 18 gol atarken, kalesinde de 15 gol gördü. 
31.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI: Bodrumspor-Kırşehir Belediyespor: 0-1, Karacabey Belediyespor-Mamak FK: 4-0, Kastamonuspor-Sivas Belediyespor: 0-0, Pazarspor-Elazığspor: 2-3, Eyüpspor- Turgutluspor: 2-0, Tarsus İdmanyurdu-Karabükspor: 4-0, Vanspor-Bayburt Özel İdarespor: 1-1, Kırklarelispor-Serik Belediyespor: 0-0, 1922 Konyaspor-Etimesgut Belediyespor: 1-0, Sakaryaspor A.Ş.-Pendikspor: 0-0
32.HAFTANIN MAÇLARI (7 Nisan Çarşamba): Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Bayburt Özel İdarespor-Pazarspor, Etimesgut Belediyespor-Eyüpspor, Pendikspor-Karacabey Belediyespor, Turgutluspor-Tarsus İdmanyurdu, Elazığspor-Sakaryaspor, Serik Belediyespor-Vanspor, Kardemir Karabükspor-Kırklarelispor, Mamak FK-Bodrumspor, Kastamonuspor-1922 Konyaspor
KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İKİNCİ YARIDAKİ FİKSTÜRÜ
32.HAFTA: 7 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor (Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)
33.HAFTA: 11 NİSAN 2021 PAZAR (Kırşehir Belediyespor-Mamak FK/Ahi Stadyumu)
34.HAFTA: 15 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Pendikspor-Kırşehir Belediyespor/Pendik İlçe Stadyumu)
35.HAFTA: 22 NİSAN 2021 PERŞEMBE (Kırşehir Belediyespor-Elazığspor/Ahi Stadyumu)
36.HAFTA: 28 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA (Bayburt Özel İdarespor-Kırşehir Belediyespor/Genç Osman Stadyumu)
37.HAFTA: 5 MAYIS 2021 ÇARŞAMBA (Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor/Ahi Stadyumu) 
38.HAFTA: 8 MAYIS 2021 CUMARTESİ (Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor/Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)
BAŞTA KIRŞEHİR BELEDİYESPOR OLMAK ÜZERE TÜM KARŞILAŞMALARIN İKİNCİ YARI FİKSTÜRÜ
32.HAFTA: Bayburt Özel İdarespor-Pazarspor, Etimesgut Belediyespor-Eyüpspor, Pendikspor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Turgutluspor-Tarsus İdmanyurdu, Tetiş Yapı Elazığspor-Sakaryaspor A.Ş., Serik Belediyespor-Vanspor Futbol Kulübü, Kardemir Karabükspor-Kırklarelispor, Sivas Belediyespor-Kırşehir Belediyespor, Mamak FK-Bodrumspor A.Ş., GMG Kastamonuspor-Karatay Termal 1922 Konyaspor.
33.HAFTA: Karatay Termal 1922 Konyaspor-Sivas Belediyespor, Kırklarelispor-Turgutluspor,
Vanspor Futbol Kulübü-Kardemir Karabükspor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Tetiş Yapı Elazığspor, Sakaryaspor A.Ş.-Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor A.Ş.-Pendikspor, Tarsus İdmanyurdu-Etimesgut Belediyespor, Pazarspor-Serik Belediyespor, Eyüpspor-GMG Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor-Mamak FK.
34.HAFTA: Sivas Belediyespor-Mamak FK, Kardemir Karabükspor-Pazarspor, Serik Belediyespor-Sakaryaspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Eyüpspor, GMG Kastamonuspor-Tarsus İdmanyurdu, Turgutluspor-Vanspor Futbol Kulübü, Bayburt Özel İdarespor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Etimesgut Belediyespor-Kırklarelispor, Tetiş Yapı Elazığspor-Bodrumspor A.Ş., Pendikspor-Kırşehir Belediyespor.
35.HAFTA: Tarsus İdmanyurdu-Karatay Termal 1922 Konyaspor, Eyüpspor-Sivas Belediyespor, Pazarspor-Turgutluspor, Kırşehir Belediyespor-Tetiş Yapı Elazığspor, Sakaryaspor A.Ş.-Kardemir Karabükspor, Bodrumspor A.Ş.-Bayburt Özel İdarespor, Mamak FK-Pendikspor, Kırklarelispor-GMG Kastamonuspor, Vanspor Futbol Kulübü-Etimesgut Belediyespor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Serik Belediyespor.
36.HAFTA: Tetiş Yapı Elazığspor-Mamak FK, Sivas Belediyespor-Pendikspor, Etimesgut Belediyespor-Pazarspor, Turgutluspor-Sakaryaspor A.Ş., Eyüpspor-Tarsus İdmanyurdu, GMG Kastamonuspor-Vanspor Futbol Kulübü, Kardemir Karabükspor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Kırklarelispor, Bayburt Özel İdarespor-Kırşehir Belediyespor, Serik Belediyespor-Bodrumspor A.Ş.
37.HAFTA: Vanspor Futbol Kulübü-Karatay Termal 1922 Konyaspor, Karacabey Belediyespor A.Ş.-Turgutluspor, Bodrumspor A.Ş.-Kardemir Karabükspor, Pendikspor-Tetiş Yapı Elazığspor, Sivas Belediyespor-Tarsus İdmanyurdu, Mamak FK-Bayburt Özel İdarespor, Kırklarelispor-Eyüpspor, Sakaryaspor A.Ş.-Etimesgut Belediyespor, Pazarspor-GMG Kastamonuspor, Kırşehir Belediyespor-Serik Belediyespor.
38.HAFTA: Serik Belediyespor-Mamak FK, GMG Kastamonuspor-Sakaryaspor A.Ş., Karatay Termal 1922 Konyaspor-Pazarspor, Bayburt Özel İdarespor-Pendikspor, Eyüpspor-Vanspor Futbol Kulübü, Etimesgut Belediyespor-Karacabey Belediyespor A.Ş., Tarsus İdman Yurdu-Kırklarelispor, Turgutluspor-Bodrumspor A.Ş., Tetiş Yapı Elazığspor-Sivas Belediyespor, Kardemir Karabükspor-Kırşehir Belediyespor. (HABER: SALİH GÜNER)