Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehirspor’un Teknik Direktörü Sinan Özdoğan görevinden istifa etti.

Kırşehirspor kulübünden yapılan açıklamada Teknik Direktör Sinan Özdoğan’ın istifa ettiği yeni Teknik Direktör’leanlaşılana kadar takımı yardımcı antrenör Gökhan Beklemiş’in çalıştıracağı açıklandı.

Yeşil-beyazlı ekibimizden yapılan açıklamada, “Kıymetli hocamız Sinan Özdoğan ile yapmış olduğumuz değerlendirme toplantisı neticesinde, şehirde oluşan olumsuz hava sebebiyle kendisinin takımın önünü açmak ve camiamıza zarar vermemek adına aldiğı istifa kararı yönetimimiz tarafindan kabul edilmiştir.Değerli hocamızla aramızda en ufak bir kırgınlığın olmadığı gibi fikirlerinden faydalanmayı sürdüreceğiz. Kendisine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Takımımız Kırklarelispor maçı için çalışmalarına yardımcı antrenörümüz Sayın Gökhan Beklemiş ile devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Kırşehirspor, Sinan Özdoğan yönetiminde bu sezon Ankara Demirspor ile 0-0, son oynadığı maçta ise evinde Kocaelispor’a 1-0 mağlup olmuştu. (HABER: İLKNUR ÖNCÜ)