SİNAN HOCA İDEAL KADROYU BELİRLEMEYE ÇALIŞIYOR

Teknik Direktör Sinan Özdoğan: “Mücadele gücü yüksek bir takım oluşturmanın çabası içindeyiz”

15 Temmuz’dan bu yana Güneykent ve Kızılcahamam’da lig hazırlıklarını sürdüren 2. Lig ekibi temsilcimiz Kırşehirspor, lige çok iyi girmenin çabası içinde.

Kızılcahamam’da üç hazırlık maçı yapan yeşil-beyazlı ekibimiz İçel İdmanyurduspor ile 1-1, Hacettepespor ve Şanlıurfaspor’la da 0-0 berabere kalmıştı. Bu üç maçta değişik kadrolarla maça başlayan yeşil-beyazlı ekibimizin Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, kafasındaki ideal onbiri de yavaş yavaş oluşturmaya başladı.

Ankara Kızılcahamam’da 10 günlük kampı tamamlayarak Kırşehir’e dönen yeşil-beyazlı ekibimiz çalışmalarına ara vermeden Güneykent Tesisleri’nde sürdürmeye başladı.

 Son olarak kadrosuna geçen sezon Kütahya Belediyespor ile Play-off oynayan santrafor Onur Garip ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Kırşehirspor Teknik Direktörü Sinan Özdoğan, 27 Ağustos’ta başlayacak lige en iyi şekilde girmek için her türlü çalışmanın içinde olacaklarını ifade etti.

Kızılcahamam kampının oldukça verimli geçtiğini anlatan Teknik Direktör Özdoğan, lige en az soruna girmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdüreceklerini söyledi.

Kızılcahamam’da kamp yaparken yaptıkları üç hazırlık maçını da berabere tamamladıklarını belirten Sinan Özdoğan, bu üç maçı da santrforsuz oynadıklarına dikkat çekti.

Takımın son durumu hakkında kulüp yönetimine bir rapor vereceğini de anlatan Teknik Direktör Sinan Özdoğan, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Geçen yılki kadromuzun büyük kısmı yok. Kulüp yöneticilerimiz bütçelerine ve kendilerinin araştırdıkları genç ve yetenekli futbolculardan oluşan bir kadro kuruyorlar. Biz de bu kadroyu lige hazırlamanın içindeyiz. Tabi herkes isim yapmış futbolcuları kadroda görmek ister. Ama bu da kulübün mali durumuna göre olur. Yaklaşık üç haftadır takımımızı çalıştırıyorum ve gerçekten, yeteneğini ve futbolunu göstermek isteyen, gelecek vaad eden bir kadromuz var. İnşallah biz de mücadele gücü yüksek bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için de günde idman yaparak takımımızı lige hazırlıyoruz.

“Yeni kadromuzdaki futbolcuların büyük çoğunluğu koşan, pres yapan, rakibi yıpratan, asla teslimiyetçi olmayan skora razı olmayan, maçı 90 dakika bırakmayan, temposu yüksek koşan oyunculardan oluşuyor. Biz de böyle bir kadroyla lige başlayacağız. Tabi takımımızın bazı bölgelerinde eksikliklerimiz var. Özellikle gol bölgesinde. Kadromuza yeni katılan Onur Garip’in eksiklerini gidermeye çalışıyoruz. Kızılcahamam’da üç hazırlık maçı yaptık. İçel İdmanyurduspor ile 1-1, Hacettepespor ve Şanlıurfaspor’la golsüz berabere kaldık. Ama takımımızın özellikle Şanlıurfaspor maçında ortaya koydukları başarılı futbol bizlere ilerisi için çok olumlu sinyaller yerdi. Umarız ligin başlamasıyla birlikte bu maçta ortaya koyan mücadeleci ve güzeli futbolu bütün sezon gösteririz.” (HABER: CUMHUR ASLAN)