Yönetim güçlü bir kadro kurmak için gecesini gündüzüne katıyor,
ancak şimdiden transfer taksitlerini ödemek için destek arayışa girdi…

ŞİMDİ BU YÖNETİME VE TAKIMA
MADDİ DESTEK VERME ZAMANI

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta topladığı 47 puanla 6’ncı sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor’un Ağustos ayı başında yaptığı genel kurul kurulda başkanlığa seçilen Mustafa Bulut ve ekibi 2020-2021 futbol sezonu için bütün mali gücünü ortaya koyarak güçlü bir Kırşehir Belediyespor oluşturmak için çaba harcadı ve bunu da büyük ölçüde gerçekleştirdiği gözlemleniyor.
Koronavirüs hastalığının herkesi olduğu gibi kulüpleri ve yöneticileri de olumsuz yönde etkilediğini, gelirlerinin büyük ölçüde azaldığını ifade eden Başkan Mustafa Bulut, gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Koronavirüs hastalığı nedeniyle herkes zor günler yaşıyor. Tabi kulüp olarak bizler de pandemiye rağmen, Kırşehir’e ve taraftarlarımıza layık bir kadro kurmak için gecemizi gündüzüme katarak çalışıyoruz. Kongrede de belirttiğim üzere gerçekten zor bir görevi devraldık. Fakat ilimizin değerli Valisi Sayın İbrahim Akın, Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanımız, Ticaret Borsası Başkanımız başta olmak üzere bütün kişi ve kuruluşlarımızın, tüccar ve sanayicilerimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın ve cefakâr taraftarlarımızın sayesinde el ele vererek bu zor görevin üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Bu sezon taraftarlarımızla, basınımızla ve yeşil-beyazlı renklere gönül vermiş dava arkadaşlarımızla omuz omuza vererek bütün zorlukların üstesinden gelip Kırşehirspor’u hak ettiği yer olan PTT 1. Ligi’ne çıkarmak için bütün gücümüzü ortaya koyacağız. Malumunuz takımımızda geçen yıl forma giyen futbolcularımızın büyük kısmı ile yollarımız ayrıldı. Onların yerine yeni transfer yaptık. Tabi yeni ve eski futbolcularımıza transferlerine karşılık peşinatlarını bir kısmını yönetim olarak bizler tüm imkanlarımızı kullanarak ödedik. Ancak diğer alacaklarını 9 Ekim ve 9 Kasım’da ödemek zorundayız. Şimdiden bu ödemeleri yapabilmemiz için herkesin bizlere ve takımımıza maddi destek vermesini istiyoruz. İnşallah ödemelerimizi gününde yaparak ve ciddi bir sorun yaşamazsak sezon sonunda yeni bir tarih yazacağımıza inancındayız.”
Yeni sezonda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edeceklerini de ifade eden Başkan Mustafa Bulut, ''Biz bu ligde zirveye oynamak için güçlü bir kadro kuruyoruz. Tabi bizlere verilen sözler yerine getirilirse, herkes maddi ve manevi desteğini esirgemezse ekibimizi ligde kimse tutamaz, ligde zirveye oynarız. Bu takım bütün Kırşehirlilerindir. Partiler üstüdür. Bizim kimseyle bir hesabımız olamaz. Herkesle ortak paydamız, Kırşehir Belediyespor'umuzun elde edeceği başarıdır. O zaman herkesin takımımıza sahiplenmesi, İyi günde de. Zor günlerde de yeşil-beyazlı ekibimizin etrafında kenetlenmeliyiz. Umarım bu sezon herkesle tek yumruk olup, hedefimize ulaşacağız. Şimdiden 9 Ekim ve 9 Kasım’da yapacağımız ödemelerde herkesin kulübümüze maddi katkılarını bekliyoruz” diye konuştu. (Haber: SALİH GÜNER)