Antalya’da müteahhitlik ve gayrimenkul danışmanlığı yapan, Kırşehirlilere ve özellikle Kırşehir Belediyespor’a verdiği maddi ve manevi destekle tanınan Kırşehirli hemşehrimiz Sezgin Köysüren, devre arasında Kırşehir Belediyespor’un Antalya’ya yapacağı kamp masrafını kendisinin karşılayacağını açıkladı.
Geçen sezon Kırşehir Belediyespor’a 50 bin lira nakit desteği de veren Sezgin Köysüren’in bu jestini herkese örnek gösteren Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt, gazetemiz aracılığı ile Sezgin Köysüren’i kutlayıp teşekkür ederek şunları söyledi:
“Geçen sezon yeşil-beyaz sevdamıza 50 bin liralık nakit yardımı yapan Ekpa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Sezgin Köysüren yine ramazan ayında 100 aileye iaşe yardımı vermiş bir şahsiyettir. 2020 2021 futbol sezonu devre arasında yine Kırşehirsporumuzun kamp masraflarını üslenip, akabinde taraftarlarımıza şahsım aracılığıyla polar atkı ve forma hediyeleri olacağının müjdesini vermesi bütün Kırşehirli sporseverleri ve bizleri oldukça mutlu etmiştir. Sayın Köysüren ayrıca ‘memleketim için ne gerekiyorsa elimi taşın altına koyacağım’ diyerek Kırşehirspor taraftarının gönüllerine su serpmiştir. Köysüren yıllarca Antalya’da müteahhitlik ve gayrimenkul danışmanlık hizmeti sunarken Antalya’daki bütün Kırşehirli Derneklerin başkanlığını yaptı. Görev süresi sonrasında dernek faaliyetlerine destek vermiş ve sıfırdan bir tesis oluşturarak Kırşehirliler Derneğine bağışlamıştır. Gurbetteki Kırşehirlilerin kalplerinde her daim saygınlığı hak etmiş bir halk aşığı olarak gördüğümüz Sezgin Köysüren’e bütün Kırşehirliler adına yürekten teşekkür ediyoruz. Kırşehir sevdalısı, Kırşehirspor aşığı hemşehrimiz Sezgin Köysüren’in ligin ikinci yarısında takımımızın tüm kamp masrafını karşılama sözü vermesi, taraftarlara forma ve atkı desteğinde bulunacak olması diğer Kırşehirli hemşehrilerimiz için de örnek olmalıdır, Sezgin Köysüren’i kutluyor, bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyoruz. İyi ki varlar.” (HABER: SALİH GÜNER)