Kırşehir Belediyespor’un geçtiğimiz hafta başlattığı “40 Bin Gönüllüden 40 TL” bağış kampanyası devam ederken, Antalya’da faaliyet gösteren EKPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Köysüren, Kırşehir Belediyespor’a 50 bin liralık bağışta bulundu.
2. lig, Kırmızı Grup’ta ilk yarıyı 30 puanla 6’ncı sırada tamamlayan ve 1. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırşehir Belediyespor’a 50 bin TL bağışta bulunan Sezgin Köysüren, Kırşehir Belediyespor için başlatılan kampanya ile ilgili “Yeşil-Beyazlı renklere gönül vermiş birisiyim. Ben de bu kampanya destek veriyorum. Maddi durumu iyi olan hemşehrilerimizin de çorbada tuzları olmalı. Takımımız inşallah ligin ikinci yarısına çok ili bir başlangıç yaparak ve sezon sonunda hep birlikte 1. Lig’te oluruz” dedi.
Kırşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri de Sezgin Köysüren’e 50 bin liralık yardımından dolayı teşekkür ederek, “Biz Kırşehir Belediyesporumuzun bulunduğu ligte Kırşehirimizi en iyi şekilde temsil etmesi için mücadele ediyoruz. 976 binr liralık eski yönetimin borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldırdık ve bugüne kadar 4 futbolcuyu renklerimize kattık. İnşallah 2-3 futbolcuyu daha zre9nklerimize katmak için çaba harcıyoruz. Tabi bunun için de maddi desteğe ihtiyacımız var. Böyle zor bir süreçten geçerken Antalya’daki Kırşehirli hemşehrimiz Sezgin Köysüren’in takımımıza yaptığı 50 lin liralık yardım ilaç gibi geldi. Maddi durumu iyi olan herkesin de desteğini bekliyoruz” dediler. (HABER: SALİH GÜNER)