Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un ikinci yarının ilk maçında sahasında karşılaşacağı Turgutluspor, en son Hekimoğlu Trabzon forması giyen stoper Sezer Özmen’i kadrosuna kattı. 
Sezonun ikinci yarısı öncesi teknik direktörlük görevine Ramazan Kurşunlu'yu getiren Turgutluspor, transfer harekatını da sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlılarla sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan tecrübeli stoper, Turgutluspor formasıyla başarılı olmak için elinden geleni yapacağını dile getirdi. Özmen, eski takımıyla geride kalan 18 hafta sonunda 9 maçta forma giydi ve 598 dakika süre aldı.
TURGUTLUSPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kırmızı-siyahlı ekip son olarak sezon başında Altınordu'dan Trabzonspor 'a transfer olan, Ümit Milli Takım'da da görev yapan kaleci Muhammet Taha Tepe'yi kiraladı.
Turgutluspor, ara transferde daha önce Galatasaray 'dan ilk yarıda Şanlıurfaspor forması giyen orta saha oyuncusu Erkan Süer ve 1922 Konyaspor'dan sol bek Hamit Kulya'yı kadrosuna katmıştı. (HABER: SALİH GÜNER)