Kırşehir Belediyespor 8 hafta sonra 8 futbolcusundan yoksun olarak çıktığı Başkent deplasmanında Ankara Demirspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen mağlup ederek rahat bir nefes aldırdı…

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK: 2-3

STADYUM: TCDD (Ankara)

HAKEMLER: Ali Yılmaz*, Şeyhmuz Baysal*, Mehmet Kuru*

DÖRDÜNCÜ HAKEM: Erhan Kaya*

GÖZLEMCİ: Koray Tan

TEMSİLCİ: Halit Yakupoğlu

ANKARA DEMİRSPOR: Oğuz Çalışkan**, Kamil İçer**, Aykut Civelek**, Eren Bektaş**, Çağrı Bülbül**, Yusuf Akyel**, Serdar Eylik**, Harun Aydın**, Hasan Kaya**, Mücahit Can Akçay**, Ergin Keleş**

YEDEKLER: Ömercan, Taner, Rahmi, Özkan, Ümit, Mahmut, Mustafa, Alim, Abdukladir, Selim

TEKNİK DİREKTÖR: Ersin Aka

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan**, Oğuz Özden**, Fatih Çiplak**, Nuh Aşkın**, Sinan Özkara**, Mert Ilıman**, Tugay Adamcıl***, Zihni Temelci**, Emre Demir**, Oktay Balcı***, Mehmet Halil Daniş**

YEDEKLER: Berke, Ömer, Şenol, Mustafa,

TEKNİK SORUMLU: Sinan Özdoğan, Hacı Ahmet Çelik

SARI KARTLAR: Harun, Ergin (Ankara Demirspor), Tugay Adamcıl (Kırşehir Belediyespor)

GOLLER: Dk.47 Ergin Keleş, Dk.90 Serdar Eylik (Ankara Demirspor), Dk.73-76 Oktay Balcı, Dk.81 Tugay Adamcıl (Kırşehir Belediyespor)

(HABER: SALİH GÜNER)

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden ve son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla play-off hedefini kaybeden küme düşme hattına yakın olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, 8 hafta sonra 8 futbolcusundan yoksun olarak çıktığı Başkent deplasmanında Ankara Demirspor’u 1-0 geriye düşmesine rağmen mağlup ederek rahat bir nefes aldırdı.

İçeride ve dışarıda başarısız sonuçlar alan ve geçtiğimiz hafta 6 futbolcunun kadro dışı bırakılması  2 futbolcusunun de cezalı olması nedeniyle Ankara deplasmanına sıkıntılı giden Kırşehir Belediyespor ligin üst sıralarındaki ekiplerinden Ankara Demirspor'u güazel bir oyunla 3-2 mağlup ederek herkesi sevindirdi.

TCDD Ankara Demirspor stadından oynanan karşılaşmanın ilk yarısında her iki taraf da gol pozisyonları değerlendiremedi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Maçın ikinci yarısının henüz başında Ergin Keleş'in attığı golle Ankara Demirspor 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maça ağırlığını koyan yeşil beyazlı temsilcimiz maçın 73. ve 76. dakikalarında Oktay Balcı'nın attığı golle maçta 2-1 öne geçti. 81. dakikada Tugay Adamcıl'ın attığı golle farkı 2'ye çıkaran Kırşehir Belediyespor uzatma dakikalarında Serdar Eylik'in golüne engel olamadı ve maç 3-2'lik Kırşehir Belediyespor galibiyeti ile sona erdi.

Ankara'ya sadece 4 yedekle giden yeşil beyazlıların bu galibiyeti moralleri yerine getirdi. Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 40'a yükselterek 12. sırada yer alırken, Ankara Demirspor ise 45 puan ile 8. sırada kaldı.

Kırşehir Belediyespor, Pazar günü kendi sahasında Şanlıurfaspor’la karşı karşıya gelecek.

34. HAFTANIN SONUÇLARI: Ankara Demirspor-Kırşehir Belediyespor: 2-3, Pazarspor-Tarsus İd.Yurdu: 0-1, Zonguldakspor-Bucaspor: 1-1, Eskişehirspor-Uşakspor: 1-1, Kırklarelispor-Ispartaspor: 1-1, Amedspor-Erzincanspor: 3-1, Karacabey Bld.Spor-Pendikspor: 1-2, Şanlıurfaspor-Akhisarspor: 4-0, Nazilli Belediyespor (BAY), 1922 Konyaspor (BAY)

35.HAFTANIN MAÇ PROGRAMI: 16 Nisan 2022 Cumartesi: Pendikspor-Şanlıurfaspor, 17 Nisan 2022 Pazar: Kırşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor, Ispartaspor-Pazarspor, Tarsus İdmanyurdu-Amedspor, Nazilli Belediyespor-Ankara Demirspor, Akhisarspor-Kırklarelispor, 1922 Konyaspor-Zonguldakspor, Uşakspor-Karacabey Belediyespor, Bucaspor (BAY), Erzincanspor (BAY)