TFF 2. Lig, Kırmızı Grup ekiplerinden Afjet Afyonspor forması giyen orta saha oyuncusu Serhat Yeşilördek, Kırşehir Belediyespor’a imza attı.
Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut ile As Başkan Çağatay Han Torun ile bir araya gelen Serhat Yeşilördek, 2018 yılında Gebzespor forması giydi. Andından Sultanbeylispor’a giden Serhat, geçen sezon da 2. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor’da forma giymişti.
Serhat Yeşilördek’in Kırşehir Belediyespor’da başarılı olacağına inandığını ifade eden Başkan Mustafa Bulut, “Bizler her türlü ekonomik sıkıntı yaşamamıza rağmen yeni sezonda da Kırşehir’e layık bir kadro kurmaya çalıştık. Teknik heyetimizin istekleri doğrultusunda genç ve dinamik bir kadro kurduğumuz inancındayız. Hepsiyle 2’er yıllık sözleşme imzaladık. Bunu yapmamızın ana nedeni geçen yıl önemli bir başarı elde eden takımımızın formasını giyen futbolcularımızın maddi anlamda değeri arttığı için bu sezon hiçbirini kadroda tutamadık. Çünkü ücretleri yükseldi. Kulüp olarak onların istedikleri rakamları bizim verecek gücümüz olmadığı için hepsi başka kulüplerle anlaştı. Biz de bu nedenle genç, istikbal vaad eden fiziki olarak güçlü, karakterli ve başarıya aç futbolculardan kurulu bir takım kurmaya çalıştık. İnşallah bu sezon daha genç bir kadroyla başarılı olacağımıza inanıyoruz. Son transferimiz  Serhat Yeşilördek’in de yeşil-beyazlı ekibimizde başarılı alacağına inanıyoruz” dedi. (Haber: Salih GÜNER)