Kırşehir Belediyespor formasını 3 yıl boyunca başarılı bir şekilde terleten ve bu 3 yıla Bölgesel Amatör Ligi’nde ve 3’üncü Ligi’nde şampiyonluk sığdıran Serhat Velioğlu 3’üncü Lig ekiplerinden Belediye Kütahyaspor’a transfer oldu.
TFF 3.Lig ekibi 68 Aksaray Belediyespor'dan, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Serhat Velioğlu ile her konuda anlaşma sağlanarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
1995 yılında Trabzon’da dünyaya gelen Serhat Velioğlu, futbol hayatına 2006 yılında Beşikdüzüspor' da başladı. Sırasıyla Orduspor, Orduspor 1967, Araklıspor, Şalpazarı Gençlikspor, Kırşehir Belediyespor ve 68 Aksarayspor formalarını giydi. 2018 yılında Kırşehir Belediyespor'da profesyonel oldu.
Kariyerinde Kırşehir Belediyespor ile 2 şampiyonluk ve Aksaray Belediyespor’ka 1 Play-Off mücadelesi bulunan başarılı orta saha oyuncusu Serhat Velioğlu, geçtiğimiz sezon 68 Aksaray Belediyespor ile 29 maça çıktı ve 1 gol attı.
TFF 3.Lig'de 50, Türkiye Kupasında 4, BAL'da 72 maçta görev alıp kariyeri boyunca rakip fileleleri 8 kez havalandırdı.
Belediye Kütahyaspor’a transfer olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek transferde emeği geçenlere teşekkür eden Serhat Velioğlu "Takımımızın başarısı için sahada mücadele edip, başarılara ortak olmak için çalışacağım” dedi.
Kulübün sayfasından, “Serhat Velioğlu'na Belediye Kütahyaspor'a hoş geldin diyerek takımımızın büyük hedeflerinde nice zaferler ve başarılar dileriz ifadeleri kullanıldı.
(HABER: SALİH GÜNER)