Transferde beklemeye geçen Kırşehir Belediyespor yönetiminden yalanlama:

Sercan Yıldırım transferi yok!

Antalya’da lig hazırlıklarını sürdüren Kırşehir Belediyespor yöneticileri, ara transfer çalışmalarına ara verdi.
Eski yönetimin geçen sezondan kalan 976 bin liralık borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldıran Kırşehir Belediyespor, yöneticileri Erzurumspor forması giyen tecrübeli bek Serkan Kurtuluş, Amedspor'dan kanat oyuncusu Burak Taşdemir ile an forveti Atilla Yıldırım’ı renklerine bağladı.
Birkaç gündür sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında Bursaspor’un eski futbolcularından olan ve halen 1. Lig ekiplerinden Karagümrük’te forma giyen Sercan Yıldırım’ın da Kırşehir Belediyespor’a transfer olduğu yönündeki haberlerin asılsız olduğunu ifade eden yeşil-beyazlı ekibimizin Başkanı Osman Uçar, “Bu futbolcuyla anlaşıp, takımımıza transfer ettiğimiz haberleri asılsız. Böyle bir şey söz konusu değil. Kaldı ki transfer listemizde de ismi yok. İnşallah ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz Takımımızda eksik mevkilere kaliteli futbolcuları takviye etmek istiyoruz. Bugüne kadar üç futbolcuyu renklerimize bağladık. Yeni transferlerden santrafor Atilla Yıldırım’ın sakatlanması ve üç hafta takımdan uzak kalacak olması nedeniyle bir forvet daha alacağız. Ayrıca bir stoper ile bir 10 numara almak istiyoruz. Ancak transferde rakamlar şuan çok yüksek olduğu için transfer çalışmalarımıza ara verdik. Beklemedeyiz. Takımımıza uyan ve bize katkı sunacak üç futbolcu daha alarak lige gireceğiz. Kırşehir Belediyespor olarak bir iş bitmeden transferle ilgili hiçbir açıklama yapmıyoruz. Transferler yaptık ama daha da transfer yapacağız. Eksiklerimizi biliyoruz. Bir stoper, bir 10 numara ve bir santrafor alacağız. Hocamız ihtiyaç duyarsa bir transfer daha yapacağız. Şunu net söyleyeyim, transfer olacak ancak transfer dönemi devam ediyor. Ara transfer çalışmalarının 31 Ocak’a kadar devam edeceği için acele etmiyoruz” dedi.
Pazar günü Antalya’da İkinci Lig ekiplerinden Çorumspor ile yaptıkları hazırlık maçını Belediye Bakanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte izleyerek takımlarının performansını yerinde gördüklerini de belirten Başkan Osman Uçar, “İlk yarıda ideal kadro ile çıktık ve 1-0 yenik kapattık. İkinci yarıda yedek ağırlıklı futbolculardan kurulu bir kadro ile mücadele ettik. Ancak biz sonuçtan çok futbolcularımızın ortaya koydukları performanstan memnun kaldık. Tabi bizim gibi hocamız da takımdan memnun. İnşallah ikinci yarıya daha güçlü bir Kırşehir Belediyespor olarak gireceğiz” diye konuştu. (HABER: SALİH GÜNER)