Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bulut’tan çağrı:

“Şehrimizi yeşil-beyazlı renklerle süsleyelim”

Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, son haftalarda başarılı bir grafik çizen Kırşehir Belediyespor'un play-off'un en iddialı takımı olduğunu söyleyerek, "Takımımızın moral bulması ve kente heyecan gelmesi için şehrin birçok bölgesine Kırşehir Belediyespor’u simgeleyen afişler bayraklar asılarak takıma moral vermelidir" dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un Kulüp Başkanı Mustafa Bulut, bu çerçevede yakaladıkları istikrarın devam etmesi ve bu kentin play-off heyecanı yaşaması için bu süreçte manevi desteğin şart olduğunu belirterek, “Yakalanan bu istikrar döneminde sivil toplum örgütlerimizden, kamu kurum ve kuruluşlarımızdan, iş adamlarımızdan derneklerimizden, esnaflarımızdan ve taraftarlarımızdan tek beklentimiz, kentin belli noktalarına afişlerin ve bayrakların asılmasıdır. Bu vesileyle kentimizde ve takımımızda play-off heyecanı üst noktaya çıkacak, bu da başarıyı getirecektir. Biz de kulüp olarak yapacağımız Kırşehir Belediyespor flamaları ile tüm şehre dağıtacağız. Biz daha önce Bölgesel Amatör Ligi ve 3’üncü Ligi maçları neticesinde çıktık. Bugün neden olmasın? Birliğimizi, beraberliğimizi daim ederek, takımımızı sahiplenerek, hep birlikte Kırşehir Belediyespor’u bir üst lige çıkaralım. Önümüzde sekiz haftalık bir maraton kaldı. Bu maçların zorlu geçeceğinin farkındayız. O açıdan tüm Kırşehir’i bu zorlu süreçte, takımının yanında olması tek temennimizdir. İnanıyorum ki biz Kırşehir kenti olarak takım etrafında kenetlenirsek TFF 1. Lige yükseliriz" ifadelerini kullandı.
Başkan Bulut, 2 hafta sonda kendi sahalarında oynayacakları Mamak FK maçı öncesinde kentin dört bir yanında Kırşehir Belediyespor afişlerinin dalgalandırılması gerektiğini söyleyerek, "Bu manevi destek, takımımıza ayrı bir heyecan ve moral verecektir. Biz Kırşehir Belediyespor'un şampiyon olması için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" Takımımız için şu an herkesten tek beklentimiz manevi destek için kentimizin yeşil-beyazlı bayraklarla afişlerle donatılmalıdır. İnşallah takımımızda gereğini yapacaktır. Bu sezonda yine birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Kalan 8 maçta alacakları güzel sonuçlarla play-off’un içinde yer alacaklarını belirten Başkan Mustafa Bulut, bu nedenle şehrin bu başarıya ortak olması için yeşil-beyazlı bayraklarla süslenmesini istediklerini sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)