Kırşehirspor’a sezon başında transfer alan ve teknik kadro ile yöneticilerin büyük umut bağladıkları Seçkin Öney, yaklaşık 7 aylık aradan sonra Sorgun Belediyespor maçında formasına kavuştu ve deyim yerindeyse futbola “merhaba” dedi.
14 Eylül 2014’te Ahi Stadı’nda oynanan Kırşehirspor-Kazan Belediyespor arasındaki ligin birinci haftasındaki maçta, 26’ıncı dakikada gol atan ve 41’inci dakikada çapraz yan bağlarından sakatlanan 20 yaşındaki Seçkin Öney, daha sonra Başkent Hastanesi’nde ameliyat oldu. Gaziantep doğumlu olan futbola Şehit Kamil Belediyespor’da başlayan Seçkin Öney, daha sonra Gaziantepspor Amatör’de lisans çıkardı. Sezon başında Kırşehirspor’a transfer olan ve Kırşehirspor Teknik Direktörü Bekir Barış Cihan’ın gol yollarında büyük umut beklediği Seçkin Öney, 29 Mart’ta oynanan Kırşehirspor-Sorgun Belediyespor maçının 68’inci dakikasında oyuna girdi.
Tribünlerden büyük alkış alan Seçkin Öney, “Ligin bitmesine üç hafta var. Ameliyatımda büyük destekleri olan ve bana sahip çıkan Bekir Hocama vefa borçluyum. Bu sezon ve önümüzdeki sezon elimden geleni yaparak ben de Bekir Hocama borcumu ödemek istiyorum. Bana sahip çıkan Kırşehirspor yönetimine ve taraftarlarına da şükran borçluyum” dedi.
(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)