2. LİG, Kırmızı Grup'ta 33 puanla zirve mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor, uzun süredir aradığı santrforu buldu. Geçen sezon Samsunspor'da forma giyen Abdulkadir Öz-gen Kırşehir Belediyespor yöneticileriyle yap-tığı görüşme sonunda el sıkıştı.
Geçen sezon Kırşehir Belediyespor'da forma giyen 12 futbolcuya 976 bin liralık borcunu ceplerinde ödeyerek transfer yasağını kaldıran yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri önceki gün de yine 4 eski futbolcunun 306 bin liralık alacaklarını alamadıklarını gerekçe göstererek Futbol Federasyonu'na yaptıkları başvuru sonucu Kırşehir Belediyespor'a trans-fer yasağı konmasıyla büyük sıkıntı yaşadı. Yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri dün de 4 futbolcuya bu alacaklarını da ödeyerek transfer yasağını kaldırdı ve takımın en büyük sı-kıntı yaşadığı gol bölgesine santrfor Abdul-kadir Özgen'i aldı.
BAYBURT MAÇINDA OYNAYABİLECEK
Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Abdulkadir Özgen'in takımla birlikte çalışmaya başlayacağı ve Pazar günü oynanacak Bayburt İl Özel İdarespor maçında forma giyebileceği öğrenildi.
Abdulkadir Özgen, sırayla Kayserispor, Adana Demirspor, Sivasspor, Manisaspor, Alemannia Aachen, Samsunspor, Bucaspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Alemannia Aachen ve son olarak Samsunspor'da forma giydi. STOPER ARAYIŞI SÜRÜYOR
Yeşil-beyazlı ekibin yöneticileri, takımlarının Bayburt İl Özel İdarespor maçına hazırlandığını, kendilerinin de transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, santrfor transferinin ardından bir de stoper arayışlarının sürdüğünü, en kısa sürede bu transferi de gerçekleştirerek transferi kapatacaklarını ifade ettiler.
1-0’lık Kastamonuspor yengilgisini unutup, Bayburt İl Özel İdarespor maçına baktıklarını belirten yeşil-beyazlı ekibimizin yöneticileri, “Kastamonuspor karşısında aldığımız yenilgiyi unutup önümüze bakmamız gerekiyor. Bütün maddi sorunlarımıza rağmen biz bu grupta şampiyonluk hedefimize ulaşmak için sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizler gecemizi gündüzüme katarak başarı için tüm imkanlarımızı seferber ederken, herkesin ve özellikle taraftarlarımızın da bizlere ve takımımıza inanıp, destek vermeleri gerekiyor” diye konuştular.
Yeşil-beyazlı ekibimizin taraftar grupları da Kırşehir Belediyespor yöneticilerinin son bir ayda kendi ceplerinden 2 milyon liraya yakın ödeme yaparak hem takımın borçlarını ödediklerini, hem de takımın eksik mevkilerine gerekli takviyeleri yaptıklarını belirterek, yöneticilere teşekkür ettiler ve herkesin de onlara destek vermesi gerektiğini ifade ettiler. (HABER: SALİH GÜNER)