Yeşil-beyazlı ekibimizin As Başkan Çağatay Han Torun: 

“Şanssızlığımızı yendik”
    
KIRŞEHİR Belediyespor'un As Başkanı Çağatay Han Torun, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup ettiği Karacabey Belediyespor maçının ardından bir açıklama yaparak takımını ve taraftarlarını kutladı. 
7 hafta sonra alınan galibiyetten dolayı takımını kutlayan As Başkan Torun, “Öncelikle bu galibiyetten dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sizler bugün giydiğiniz formanın hakkını sahada en iyisini sergileyerek verdiniz. Bu takım geçen sene Play-Off oynadı ve Play-Off oynayan bir takıma geldiğinizi bugün oynadınız futbolla herkese gösterdiniz. Hepinizi tek tek kutluyorum bu galibiyetin de bununla sınırlı kalmayacağını adım gibi eminim. Şanssızlıklar yakamızı bırakmıyordu. Bugün o şansızlığımızı kırdık. Herkesin yüreğine sağlık. Bugün oynadığımız Karacabey Belediyespor maçında kötü gidişe son demek adına sahaya karakterini koyan, iyi bir futbolla şehrimize ve bana söz verdikleri galibiyeti getiren, başta takımımızı maça en iyi şekilde hazırlayan teknik ekibimiz  olmak üzere oynasın oynamasın tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bu galibiyetin hedefimize giden yolda bir başlangıç olmasını diliyor ve devamını bekliyorum. Tüm şehrimizden bu takıma inanmalarını ve sahip çıkmalarını rica ediyorum” dedi.
Kırşehir halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten, Çağatay Han Torun, “Futbolda bazen böyle sonuçlar alınıyor. Lige iyi başlayan, sonra düşeşe geçen takımlar var. Bunlardan birisi de biziz. Lige çok iyi bir galibiyetle başlayarak liderlik koltuğuna oturmuştuk. Güçlü rakiplerimizi sahamızda bileğimizin hakkıyla yenip eli boş göndermiştik. Sonra ne olduysa oldu takımımız bir düşeşe geçti, bizden daha zayıf rakiplere üstelik sahamızda yenildik. Teknik direktör değişikliğinin ardından takımımızda yeni bir dönem başladı ve 7 hafta sonra sahamızda kazandık. İnşallah bu galibiyetleri seri hale getirir ve ligi hedeflediğimiz yerde bitiririz. Bu güzel galibiyeti bütün taraftarlarımıza armağan ediyorum. İnşallah bu galibiyetlerin devamı gelecek ve hep birlikte güzel günler yaşayacağız” ifadelerini kullandı. (HABER: SALİH GÜNER)