BÖLGESEL Amatör Ligi’nde Salı günü oynanan maçta şampiyonluk mücadelesi veren Zara Belediyespor ile golsüz berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatıp son 2 resmi maçında 4 puan alan Kırşehirspor, ligde düşme hattında yer alan Sanayispor ile deplasmanda karşılaşacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Kırşehirspor dün yaptığı tek idmanla hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Aksaray temsilcisi Sanayispor maçının hazırlıklarına başladı.
Güneykent Saha’sında yapılan idmana tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Bekir Barış Cihan ve Antrenör Mustafa Koçak yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı. Tempolu koşuların ardından pas yüzdesini artırmaya yönelik yapılan çalışmada dar alanda tek pas ve kontrol pas olarak taktik çalışma yapıldı. Yeşil Beyazlılar idmanın son 20 dakikasını taktik ağırlıklı yaptığı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçın ardından idman orta sahada yapılan karın kası çalışmasıyla son buldu.
Kırşehirspor bugün yapacağı taktik ağırlıklı idman ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı Sanayispor maçının hazırlıklarını sürdürecek. (Salih HANÇER)